Plottet til Christopher Nolan-film “Tenet” er angiveligt blevet afsløret.

Christopher Nolan har holdt alt hemmeligt vedrørende sin kommende storfilm, “Tenet“. Nu er der endelig info om handlingen.

Det er Daily Mail, der erfarer, at John David Washington i hovedrollen spiller en efterretnings-officer, som kan forudse begivenheder, der endnu ikke har fundet sted. Hans opgave er et forhindre Tredje Verdenskrig.

Hidtil er “Tenet” kun blevet betegnet som en global spion-thriller med et tema om tid – hvilket passer godt sammen med denne nye plotbeskrivelse.

Læs også ‘Warner Bros. træffer afgørende beslutning inden for en uge om “Tenet”‘.

Christopher Nolan-filmen er udset til at genåbne biograferne om to måneder, men kilder tæt på Warner Bros. erfarer, at der endnu ikke er taget en endelig beslutning om at fastholde premieren på “Tenet”. Det vil angiveligt ske i løbet af denne uge.

“Tenet” får dansk premiere den 16. juli.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Bjur 5 måneder siden

Glæder mig. Nolan er min favoritinstruktør. Stort set alle hans film er fantastiske og flytter grænser, så glæder mig til at se hvad han har fundet på denne gang.
Gravatar

#2 Blandet Landhandel 5 måneder siden

Lidt surt at nu når Nolan gerne vil holde kortene tæt på kroppen så vælger Filmz at afsløre plotdetaljer i overskriften. Havde der nu bare stået at plottet var blevet afsløret havde jeg aldrig læst det. Tror det her bliver mit sidste besøg på hjemmesiden. Ærgerligt at indholdet er sunket så dybt, at det så tydeligt er ejet af et reklamefirma og at redaktøren er for arrogant til en dialog (og nej man kan næppe kalde hans endeløse forsvar og mangel på indrømmelser for dialog). Dette var engang vitterligt Danmarks bedste filmsite. Det er ikke engang længere i top 5. Håber at de andre filmsites vil få et ligeså aktivt forum som dette for Filmz fortjener ikke længere den del. Det gør mange af de andre.

Skriv ny kommentar: