Det forlyder nu, at det potentielle femte kapitel i “Terminator”-filmserien vil udspille sig i London, hvor den nu tidsrejsende John Connor i skikkelse af Christian Bale flytter den omfattende kamp mod maskinernes overmagt til den moderne, nutidige hovedstad.

Kilder tæt på produktionen på “Terminator Salvation” kan afsløre, at der nu foreligger planer om at lade “Terminator 5” udspille sig i den britiske metropol – såfremt filmen bliver ført ud i livet.

Denne udtalelse går fint i spænd med, hvad instruktøren McG tilbage i april kunne afsløre i forbindelse med en mulig historie til den næste film i franchisen, hvor der bl.a. blev udtalt:

”Jeg har en forventning om, at den næste film kommer til at foregå i 2011. John Connor rejser tilbage i tiden, og han kommer til at skulle forene verdens militærmagter til den kommende Skynet-invasion. Tidsrejserne er blevet udviklet, så man kan sende mere end en nøgen robot tilbage i tiden. Så der vil være dræbermaskiner og transportskibe, der kommer tilbage til vore tid, og Connor slår igen med almindelige, nutidige våben,” forklarede McG, som også kunne tilføje, at Connor muligvis vil møde en videnskabsmand, spillet af Robert Patrick (T-1000 i “Terminator 2”), der forsker i stamcelleudvikling.

“Terminator Salvation”, den fjerde film i den populære franchise om dræbercyborgerne fra Skynet, fik dansk biografpremiere 4. juni. En mulig femte film har endnu ikke fået grønt lys fra filmselskabet, selvom McG gerne så det seneste kapitel som første del i en ny trilogi.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#1 Moog 14 år siden

Haha det mener han da ikke? Det lyder jo som manuskriptet til en b-film.

T4 var ok, men havde også manus. problemer.

Robot med menneskehjerte/hjerne? Er det Robocop vi ser?


Nej, spar i nu nogle penge sammen og gå så til Cameron på jeres grædende knæ og trygl om et manuskript.
Gravatar

#2 The Insider 14 år siden

Som om der ikke allerede var nok tidsparadokser i "Terminator Salvation" :-) Selvom jeg syntes, filmen var udmærket, kommer den ikke til at indtjene nok til at gøre en femmer til en attraktiv idé for Warner Bros.
War. War never changes.
Gravatar

#3 Christian Voldborg 14 år siden

#2 - Er det sikkert allerede? Den har jo som bekendt ikke klaret sig fantastisk. Måske han landende uden for USA og salget af DVD/Blu-Ray måske redde grundlaget for 5'eren.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 Kruse 14 år siden

OMG, historien bliver da godt nok mere og mere besværlig af alle de tidsparadokser. Hvis man alligevel vil skide på de første par films plot og idéer, kan man så ikke bare lave en seperat actionfilm med robotter, som ikke har noget at gøre med Terminatoruniverset. De er efterhånden ved at fucke det univers rimelig meget op.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 cansi 14 år siden

# 3
Tror jeg desværre ikke. Ikke når en film som har et budget på 200 millioner dollars, kun åbner med 48 millioner dens første weekend. Måske var den oppe imod Nat på museet 2. Men det er alligevel skidt. En film som Star Trek som havde premiere for en måned siden er stadig på top 5 af ugens bedst indtjente men ikke Terminator...
Gravatar

#6 The Insider 14 år siden

#3, cansi har konstateret meget af det, jeg også ville have pointeret. Filmen er allerede ved at dø ud i de amerikanske biografer og tjener næppe mere internationalt. Jeg vil skyde på, at selskabet taber minimum 100 millioner dollars på den, før den udkommer på Blu-ray og dvd. Eftersom T3 også var lidt af en finansiel skuffelse (om end ikke ligefrem en katastrofe), kan jeg på ingen måde forestille mig Warner Bros. give grønt lys til produktionen af endnu en kostelig Terminator-film.
War. War never changes.
Gravatar

#7 El vez 14 år siden

Det ser nu ud til at T3 klarede sig ret godt internationalt:
http://boxofficemojo.com/movies/?id=terminator3.ht...

Hvis det også kommer til at gøre sig gældende for T4, er det lidt tidligt at afskrive den, da den kun netop åbnet i Europa.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#8 mrghostface 14 år siden

Kunne de da bare lave nogle ordentlige Terminator-film i stedet. Jeg har ikke set 4'eren endnu, men jeg har planer om at gøre det snart, da jeg altid har elsket Terminator-universet. På trods af 3'erens manglende kvalitet.
Men jeg frygter desværre at 4'eren ligger omkring samme niveau som 3'eren, måske lidt højere, da Bale har hovedrollen. Men så meget kan han nok heller ikke hæve filmen.
Synes i øvrigt der er lidt spoiler i nyheden - ved ikke om jeg burde have vidst det, men der blev i hvert fald afsløret noget jeg ikke var klar over endnu :(
Gravatar

#9 The Insider 14 år siden

#7, true, som sagt blev den heller ikke en decideret katastrofe, men med et budget på 200 millioner dollars skulle filmen indtjene 400 millioner for at generere profit, og det gjorde den kun lige netop. Hvis du tager PR med i overvejelserne, er det ikke helt usandsynligt, at Warner Bros. mistede nogle gysser på T3, da den kørte i biffen. Og hvis T4 formår at klare sig bedre end T3 på verdensplan, så tør jeg væde dyre domme på, at Orson Welles ikke døde i 1985, men blot foretog navneforandring til Michael Bay (eller indgå i et andet vanvittigt vædemål).
War. War never changes.
Gravatar

#10 PredatorX 14 år siden

Det her lyder da godt nok som en jammerlig ide.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: