“The Amazing Spider-Man 2” finder sin egen udgave af Harry Osborn


Instruktør Marc Webb, som i øjeblikket er i gang med at sammensætte efterfølgeren til sommerens net-svinger-nyfortolkning, “The Amazing Spider-Man”, har netop annonceret via det sociale netværk Twitter, at han har valgt den unge skuespiller Dane DeHaan til at spille Peter Parkers bedste ven, Harry Osborn.

Se også: Skurken fundet til “The Amazing Spider-Man 2” er i stødet.

DeHaan er nok bedst kendt for sin rolle som en af de tre teenagere, der fik superkræfter i forårets superheltefilm “Chronicle”, men han har derudover også medvirket i tv-serien “In Treatment” samt haft småroller i “Lawless” og den kommende film “Lincoln”.

Foruden DeHaan vender Andrew Garfield tilbage som Spider-Man og Emma Stone som Gwen Stacy, mens Shailene Woodley har fået rollen som Mary Jane Watson og Jamie Foxx netop er blevet bekræftet som skurken Electro.

The Amazing Spider-Man 2” står til at få premiere i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#21 Fruit4ever 8 år siden

PedeMeister (4) skrev:
Er etteren noget værd?


NEJ!
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!
Gravatar

#22 dslacker 8 år siden

Vi har haft den grønne gnom i 2 film - øv altså. Der er rigeligt med skurke at tage af og nu havde de jo lige lagt op til vi skulle i gang med
sølvmanke (som jeg mener er ham vi så i slutningen af den nye 1'er...)
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#23 Batsy 8 år siden

PedeMeister (4) skrev:
Er etteren noget værd?Ja var virkelig godt underholdt, den var bedre en den første Spiderman med Tobey, MEGET bedre end den tredje og på ligefod med 2'eren.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#24 Lord Beef Jerky 8 år siden

Mere på lige fod med 3'eren for mit vedkommende -

Spider-Man - 6/10
Spider-Man 2 - 8/10
Spider-Man 3 - 5/10
The Amazing Spider-Man - 5/10
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#25 Høegh 8 år siden

Lord Beef Jerky (24) skrev:
Spider-Man 3 - 5/10http://mqotd.com/images/img_2332.jpg
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#26 Lord Beef Jerky 8 år siden

#25 Hehe... det jeg godt kunne lide ved 3'eren, var at den mindede mig utroligt meget om tegneserien fra dengang jeg læste den (da jeg var kid). Det jeg ikke kunne lide ved den, var at den slags ikke rigtigt fungerer på film. Men den er da stadig mildt underholdende i alle sine fjollerier.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#27 Høegh 8 år siden

Lord Beef Jerky (26) skrev:
#25 Hehe... det jeg godt kunne lide ved 3'eren, var at den mindede mig utroligt meget om tegneserien fra dengang jeg læste den (da jeg var kid). Det jeg ikke kunne lide ved den, var at den slags ikke rigtigt fungerer på film. Men den er da stadig mildt underholdende i alle sine fjollerier.Each to his own.

Personligt husker jeg dog Spider-man som mere seriøs, og hvor humoren aldrig blev så farce-agtig som Raimis tolkning.


Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#28 Alex- 8 år siden

dslacker (22) skrev:
Vi har haft den grønne gnom i 2 film - øv altså. Der er rigeligt med skurke at tage af og nu havde de jo lige lagt op til vi skulle i gang med
sølvmanke (som jeg mener er ham vi så i slutningen af den nye 1'er...)


Jeg tænkte det samme, synes dog ikke at der er meget spoiler over det. :P
Han ville kunne have en oplagt overgang fra The Lizard og man vil igennem ham kunne åbne op for en lang række karaktere (deriblandt Osbourne, Bart Hamilton, Kingpin og Hammerhead) samt at kombinere det nye Spiderman univers med The Avengers, gennem SHIELD, eller måske ligefrem The Punisher. Med alt det sagt synes jeg tilgengæld at han er dødkedelig, og håber virkelig ikke at det bliver ham.
Selv tror jeg lidt at det bliver The Jackal, men igen, håber ikke på det.
Kan tilgengæld slet ikke se hvordan Electro skal kunne passer ind, da han er en af de lidt mere random thugs. Men det bliver spændende at se.

EDIT: Håber i øvrigt også at de lige holder Green Goblin væk indtil 3'eren eller 4'eren, men forventer at Norman Osbourne har en stor rolle i denne næste film, så der er en film med Norman Osbourne, og intet Goblin, for en blød overgang.
Gravatar

#29 Bruno 8 år siden

#28 -

At kombinere Spider-Man med Avengers vil kræve, at Sony er interesseret i at samarbejde med Disney/Marvel. Spørgsmålet er nok hvor mange rettigheder Marvel er interesseret i at slippe af med yderligere, så man kunne måske være ude for, at man sovser rundt i de samme skurke, fordi Sony ikke får rettighederne til yderligere skurke.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#30 BN 8 år siden

Høegh (27) skrev:
Personligt husker jeg dog Spider-man som mere seriøs


Ja, for mig at se alt, alt for seriøs (og kedelig).

Høegh (27) skrev:
og hvor humoren aldrig blev så farce-agtig som Raimis tolkning.


Humoren, der er perfekt afvejet med en melankolsk, emotionel tone, er da netop et af de vigtige krydderier, der får Spider-Man-eventyret til at fungere så godt!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: