Det næste kapitel i fortællingen om Boba Fett begynder inden længe, og den nyeste trailer til karakterens egen serie teaser en magtkamp i den kriminelle “Star Wars”-underverden.

Boba Fett (Temuera Morrison) er ikke længere den intimiderende dusørjæger, vi kender og elsker fra den originale “Star Wars”-trilogi. I “The Book of Boba Fett” indtager han sammen med sin højre hånd, Fennec Shand (Ming-Na Wen), i stedet tronen og undergrundsterritoriet, der før tilhørte hans tidligere arbejdsgiver Jabba the Hutt.

Den nye trailer byder på flere velkendte skud, men teaser også en ny, mystisk karakter på en skinnende blå scooterlignende speeder. Hvem er hun? Det må vi finde ud af, når “The Book of Boba Fett” får premiere den 29. december på Disney+.

Den newzealandske Temuera Morrison, der i sin “Star Wars”-debut først spillede Jango Fett, vendte tilbage til det elskede univers som Jangos klon/søn, Boba Fett i Disney+-serien “The Mandalorian”.

De to hidtidige sæsoner har været utroligt populære blandt både nye og gamle “Star Wars”-fans og har skabt et grundlag for live-action spinoff-serierne “The Book of Boba Fett” og “Ahsoka”. Også “Rangers of the New Republic” skulle have været blevet skabt, men udviklingen af serien blev stoppet — efter sigende som konsekvens af fyringen af Gina Carano.

Læs også: “Hayden Christensen skal spille Anakin Skywalker i ‘Star Wars’-serien ‘Ahsoka'”

“The Book of Boba Fett” består af syv episoder, som fra på onsdag lander ugentligt på Disney+.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: