Michael Shannon og Antje Traue, der begge gjorde DCEU-debut i Zack Snyders “Man of Steel”, vender tilbage til superhelteuniverset i Andy Muschiettis “The Flash”, rapporterer Collider.

Sidst vi så de to skuespillere i DCEU, var det med Shannon i rollen som General Zod, der døde for hænderne af Henry Cavills Superman. Traue spillede Zods højre hånd, Faora-Ul, der endte i paralleldimensionen the Phantom Zone, og som ikke så ud til at vende tilbage til vores dimension lige foreløbig.

Det lå altså ikke ligefrem i kortene, at DC’s kommende tidslinjeeventyr ville inkludere Shannon og Traue, efter deres karakterers skæbner i Snyder-filmen. Det skal dog også understreges, at det ikke specificeres, præcis hvilke karakterer, de to skuespillere skal spille i “The Flash”, selvom det i den grad ville forvirre, hvis ikke det var Zod og Faora-Ul, vi fik et gensyn med.

“The Flash” byder på en tidsrejsehistorie, der tager os forbi forskellige tidslinjer og superhelte. Filmen har Ezra Miller i rollen som den titulære superhelt, mens Ben Affleck vender tilbage som Bruce Wayne/Batman. Også Michael Keatons Batman gør comeback efter 30 års pause fra rollen. Sidst men ikke mindst introduceres også Sasha Calle som superhelten Supergirl.

Læs også: “Michael Keaton vender tilbage som Batman i ‘Batgirl'”

“The Flash” får dansk premiere den 3. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: