Michel Gondry, der står bag den kommende “The Green Hornet”, har ikke meget tilovers for de tegneseriefans, der insisterer på, at superheltefilm skal følge en bestemt skabelon.

Selv har Gondry kaldt sin “The Green Hornet” for en ”super-antiheltefilm”, og det er bestemt ikke faldet i god jord hos fans af The Green Hornet.

Se også: Første officielle billeder fra “The Green Hornet”.

Instruktøren, der tidligere har stået bag film som “Evigt solskin i et pletfrit sind” og “Be Kind Rewind”, husker tydeligt en episode fra i sommer under tegneseriemessen Comic-Con, hvor vrede fans højlydt forlod en præsentation af filmen i protest.

Gondry fortæller, at han normalt identificerer sig med nørderne, men at de her personers ”værdier er fascistiske.” Han fortsætter: ”Alle de her mennesker, som spadserer rund [på messen] i kapper og støvler. Visualiseringen af superhelten er total fascistisk! Når du træder ind i den her genre, føler de, at den tilhører dem. De vil have, at du retter ind – ellers kan de ikke lide dig. De vil have det konventionelle,” mener Gondry.

På trods af harmen insisterer instruktøren dog på, at han har det fint med det. ”Det er helt ok. Filmen har klaret sig godt, synes jeg, når vi har vist den til normale mennesker,” siger Gondry.

Se også: Trailer til “The Green Hornet” med Seth Rogen.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Moog 10 år siden

Uhh ja de onde mennesker der bare har et ønske om at filmen passer ind i universet, Fascister!

Han kan jo bare opfinde sin egen superhelt hvis kan vil gå ad en anden rute end den oprindelige...

Har forresten ingen anelse om hvem "the green hornet" er, men jeg har det sgu på samme måde når der en gang i mellem kommer en ny film med "Aliens", hvis du ikke overholder det oprindelige oplæg så kan du sgu selv finde på nogle andre monstre hr. W.S. Anderson ;)
Gravatar

#2 Benway 10 år siden

Begrebet 'fascist' er efterhånden så udvandet og misbrugt, at det reelt ikke betyder noget længere.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#3 Bobby Singer 10 år siden

Jeg synes det er helt okay at Gondry prøver at lave en lidt anderledes superheltefilm i og med at mange af dem helt klart er lavet over den samme skabelon, så jeg er med på lidt variation i en genre der efterhånden er så udtrådt.
Idjit
Gravatar

#4 Høegh 10 år siden

Hvor mange husker ikke tuderiet fra "fans" dengang det blev kendt at Spiderman i filmene ikke ville skyde sit web ud af små vidunder-konstruktioner...?Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#5 Kviesgaard 10 år siden

Hvis man altid skulle rette ind efter fansene, så havde vi aldrig fået Batman Begins og The Dark Knight.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Tegningen 10 år siden

#5 Tilgengæld havde vi heller aldrig fået Wolverine, Hulk, Spiderman 3, Daredevil, The Punisher eller nogle af Star Wars Episode filmene.
Gravatar

#7 djibyman2-the seque 10 år siden

Jeg syntes det er okay de laver lidt om, så det passer til "the big screen", ikke alle ideer der fungerer på print, fungerer på film, så længe figurene stadig er til at kende, så skader lidt små justeringer ikke.
Gravatar

#8 stalker 10 år siden

Jeg syndes heller ikke at det gør noget at instruktøre lufter nye tanker og idèer, istedet for at køre i det samme spor, men ok, man kan da godt blive lidt skuffet nogle gange når man ser frem til en filmatisering af et Pc spil, bog eller en tegneserie, som så ender helt ude i hampen, eks Farcry og Doom men glæder mig helt vildt til Hobbiten.
Gravatar

#9 mr gaijin 10 år siden

Problemerne opstår ikke ved, at man følger eller ikke følger opskriften fra originalmaterialet. Dygtige instruktører kan drage meget eller lidt inspiration fra et foreliggende materiale. Det afgørende er, hvordan filmen i sig selv tager sig ud på lærredet.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#10 natterjack 10 år siden

Kviesgaard (5) skrev:
Hvis man altid skulle rette ind efter fansene, så havde vi aldrig fået Batman Begins og The Dark Knight.
What?! Hvorfor ikke? En mørkere, mere realistisk udgave af en superheltehistorie lød da som en fantastisk ide.

Skriv ny kommentar: