“The Simpsons” sætter serierekord

20th Century Fox har fornyet den populære tv-serie “The Simpsons” med yderligere to sæsoner, hvilket gør den animerede serie til den primetime-tv-serie, der har kørt i flest sæsoner. Tidligere delte CBS-serien “Gunsmoke” og “The Red Skelton Show” fra NBC/CBS rekorden med hver 20 sæsoner.

De to nye “The Simpsons”-sæsoner, der vil køre over skærmen i 2010-11, vil indeholde i alt 44 afsnit, hvilket får serien op på samlet 493 afsnit, hvor man har kunnet følge Homer, Bart, Marge, Lisa, Maggie og alle de andre indbyggere i Springfield.

Samtidig med at Fox har fornyet “The Simpsons”, har CBS bestilt nye sæsoner af en anden populær serie i en noget anden boldgade: “Survivor” – den amerikanske udgave af “Robinson Ekspedition”. Ligesom i Danmark har reality-showet kørt i USA i 10 år, men hvor vi herhjemme kun har kunnet opleve kappestrider og øråd i 11. sæsoner, når amerikanerne med de to nye sæsoner op på hele 20 af slagsen.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 thomasmorkeberg 14 år siden

Tillykke herfra... glæder mig til at se de nye afsnit...
Gravatar

#2 filmz-loke76 14 år siden

Tjah prime time tv, men der er nu stadig langt op til formiddagsserierne. Er det Horton sagaen eller en af de andre bræk serier der har kørt i over 40 år, og har rundet afsnit 6000
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 squee 14 år siden

Gud bedre det...
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#4 Mr. Smith 14 år siden

Fedt! også selvom humoren er sunket en del de seneste par år..
Gravatar

#5 filmz-thomasb84 14 år siden

Synes slet ikke, at humoren er faldet. De seneste sæsoner har været meget kreative. Der var måske et tidspunkt, hvor de stod lidt stille, men det er der rettet op på igen.
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#6 database 14 år siden

#5 Fuldstændig enig. Forstår ikke, hvorfor der er så mange, der anklager de nye afsnit for at være mindre sjove end de gamle.
Gravatar

#7 Zelle 14 år siden

#2 - Days of Our Lives (som vidst nok er den der hedder Horton-sagaen på dansk) har kørt siden 1965 og der er lavet over 11.000 afsnit! ;D

Men ganske imponerende af Simpsons at kunne holde så længe.
"We're on an express elevator to hell - going down!" - Aliens
Gravatar

#8 Wholsie 14 år siden

JEBUS..!!!
493 afsnit, hold da op.!
Gravatar

#9 Mr. Smith 14 år siden

#4
- det sikkert bare smag og behag.. Jeg har set simpsons de sidste mange år på 3+ hvor de sender en 3-4afsnit hver aften. Og har virkelig set de fleste afsnit 2-3 gange. Men har desværreeee ikke set de nye endnu, men jeg er über glad for din kommentar!! Jeg var bange for at Goening bare lavede det for profittens skyld her i de sidste par sæsoner.

Skriv ny kommentar: