Timur Bekmambetov forbereder “Wanted 2”

Den russiske instruktør Timur Bekmambetov er gået i gang med forberedelserne til “Wanted 2”, der vil fortsætte begivenhederne fra action-hittet “Wanted”, der omsatte for 340 mio. dollars på verdensplan.

Bekmambetov fortæller til det russiske nyhedssite RIA Novosti, at han har fundet på en måde at bringe Angelina Jolies figur tilbage. Det er dog endnu uvist, om Jolie er interesseret i at gentage sin rolle i filmen, ligesom James McAvoy heller ikke har meldt ud, om han vil medvirke i filmen.

“Wanted 2” får efter sigende et budget på 150 mio. dollars, hvilket vil være dobbelt så meget som den første film – og den største Hollywood-produktion nogensinde lavet af en russisk instruktør.

Forberedelserne til filmen starter til juli, og Bekmambetov forventer, at optagelserne kan gå i gang i efteråret eller til vinter i USA, Indien og Rusland.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Kruse 15 år siden

Hvorfor vil han overhovedet bringe Angelina Jolies figur tilbage? Det vil ikke være et godt træk efter min mening. I øvrigt glæder jeg mig da til at se hvordan nr. 2 film bliver. Den første film brød jeg mig ikke om første gang jeg så den, men ved gensyn var den faktisk ganske underholdende.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#2 Morpheus 15 år siden

Synes den første film var rigtig fed og sluttede på en god måde. Synes derfor det ville være rigtig ærgeligt at bringe hendes figur tilbage.

Men vi får se.
Gravatar

#3 stein 15 år siden

I mener vel BekmaMbetov.

Glæder mig da til en ny omgang over-the-top action.
Gravatar

#4 Takeshi_K 15 år siden

Meh, synes den lugtede af en one performance film første gang jeg så den, men åbenbart ikke, tror ikke jeg vil se den med mindre at mange folk siger den er værd at se...
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#5 theassociate 15 år siden

150 mio vil jeg mene er rent overkill, isaer i betragtning af at etteren saa flot ud som den gjorde. Leave Angelina out of it og spar pengene. More is not necessarily better...
Gravatar

#6 MOVIE1000 15 år siden

det var en fed film men det ville nok ikke gå med en 2er
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 Wholsie 15 år siden

Jeg syns den første Wanted var noget af det værste lort Jeg nogensinde har smidt i min dvd..
Hold op hvor var den dog ringe.!!

Så nummer 2 film springer Jeg lige så elefant over.!

Skriv ny kommentar: