Paramount Pictures udskyder “Top Gun: Maverick” – bliver en julefilm.

Den skulle have haft premiere i slutningen af juli som én af sommerens store film. Nu bliver den udskudt med et halvt år.

Paramount flytter nu “Top Gun 2” fra juni til december, og Tom Cruise-filmen overtager dermed premieredatoen fra “The Tomorrow War”, som nu er udskudt på ubestemt tid.

Hollywood-giganten flytter også “SpongeBob: Sponge on the Run” fra sin maj-dato til en ny biografpremiere den 31. juli, mens “A Quiet Place Part II” nu får premiere den 4. september.

Flytningen af “Top Gun: Maverick” efterlader Christopher Nolan-filmen “Tenet” som sommersæsonens eneste tilbageværende storfilm. Warner Bros. holder aktuelt stadig fast i premieredatoen i juli.

Biograferne i Danmark frygter netop et scenarie, hvor alle storfilm med premiere de næste måneder flytter til slutningen af 2020 eller 2021. Dermed vil der mangle film til at trække publikum i biografen, når de genåbner efter coronakrisen.

Læs også ‘Biograferne i Danmark frygter for fremtiden: Der vil mangle film‘.

“Top Gun: Maverick” får premiere den 23. december.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Justin 2 år siden

Ser ud til der bliver tomt i biograferne denne sommer
Gravatar

#2 MacGuffin 2 år siden

Specielt hvis de slet ikke er åbnet. Og sikke et hul der bliver i premierekalenderen... også på streaming.
Gravatar

#3 BlackJesus 2 år siden

Det må være dyrt for biograferne. Tænker ikke de tjener det vanvittige i forvejen. De små lukker vel?
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

Dette kommer også til at påvirke de film der er premieresat omkring det tidsrum hvor nogle af disse film rykkes til. Jeg er specielt bekymret for Dune. Hvis for mange film klumper sig sammen omkring det tidspunkt den har premiere vil filmene stjæle markedsandele fra hinanden og alle vil tabe på det.

Men de kan heller ikke skubbe filmene før meget for så vil deres hidtidige .illiondyre kampagne være spildt.
Gravatar

#5 Justin 2 år siden

#2
Vi har allerede se flere eksempler på at film springer biografen over, så jeg tror ikke der kommer til at mange indhold på streaming.
Gravatar

#6 MacGuffin 2 år siden

#5: Åh, du følger så dårligt med. Hele verdens filmproduktion er gået i stå. Så jo, hullet bliver gigantisk. Er du egentlig klar over hvor lang tid det tager at producere en film og at man ikke bare kan starte optagelser igen, sådan uden videre. Der vil blive gigantiske udfordringer i infrastrukturen. Skuespillere som har kontrakter med andre film, osv. Det bliver et mareridt.
Er du Rasmus Modsat af princip, uden at tjekke op på fakta og uanset hvor tåbeligt det lyder, det du skriver? Eller måske skriver du bare, uden at tænke tanken til ende?
I øvrigt vil vi komme til at opleve den største ændring nogensinde af premieredatoer, når vi er på den anden side af Corona. Mange af filmene, som var premieresat til 2021, kan ikke nå at blive færdige, fordi alle optagelser jo pt. er indstillet.
Gravatar

#7 Justin 2 år siden

#6
På en eller anden måde er jeg slet ikke urolig for det
Gravatar

#8 MacGuffin 2 år siden

#7: Årets mest ligegyldige kommentar. Who gives a fuck om du er urolig eller ej.

Skriv ny kommentar: