Denne uges biograffilm byder både på koreansk gys, en film om butleren i Det Hvide Hus igennem otte præsidentperioder – for ikke at nævne en invasion af selvsamme præsidentbolig med Channing Tatum og Jamie Foxx.

Klik på filmtitlerne for at læse anmeldelser, se billeder, trailere, nyheder og meget mere om filmen:

The Butler: Cecil Gaines har arbejdet under otte forskellige amerikanske præsidenter som butler i Det Hvide Hus. Borgerrettighedsbevægelsen, Vietnamkrigen og andre store begivenheder påvirkede Cecils liv, hans familie og det amerikanske samfund.

Spise sove dø: Raša kan pakke 12 poser salat på 4.5 sekunder. Hun er en 21-årig “no-bullshit” muslimsk drengepige, som bruger sin tid på at tage sig af sin nedslidte far og hænge ud med kollegerne fra salatfabrikken. Men der er uventede forandringer på vej… Da Raša mister sit job og tvinges ind i en bureaukratisk jungle af selvtillids-coaching og kompetence-kurser, bliver hun desperat efter at finde et nyt arbejde. Raša begynder at opfange, at der er en større verden derude.

Pieta: Vi følger den unge Kang-do, der arbejder som iskold inkassogorilla for den lokale gangster i den gamle bydel Cheonggyecheon, der er ved at blive opslugt af nye højhuse. Kang-do lever af dyr, som han slagter i sin lejlighed, og er totalt forrået som menneske. Men en dag dukker en mystisk, midaldrende kvinde op ved hans dør, og uden et ord begynder hun at vaske op og gøre rent i lejligheden. Kang-do afviser hende brutalt i flere omgange, også selv om hun senere hævder, at hun er hans mor, som forlod ham ved fødslen 30 år tidligere.

Ugens biografpremiere: White House Down: Under en rundvisning af Det Hvide Hus sammen med sin unge datter bliver hovedstadspolitibetjenten Cale fanget i et drama af dimensioner, da Det Hvide Hus bliver invaderet. Cales opgave er at redde sit barn, samtidig med at han skal beskytte præsidenten.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/11820_45196_a_4.flv?log_var=20|4501100032-1


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: