Denne uges premierefilm byder bl.a. på animerede rensdyr, skumle dæmoner og amerikansk drama i selskab med Thure Lindhardt.

Klik på de enkelte filmtitler for at læse anmeldelser, se billeder, trailere, nyheder og meget mere om hver film:

The Odd Life of Timothy Green”: Jim og Cindy ønsker sig en lille dreng, men ingen af dem er i stand til at få børn på naturlig vis. Efter at have begravet en æske med beskrivelsen af deres drømmebarn i haven, dukker en lille dreng med forunderlige evner op på parets dørtrin, hvilket skaber både glæde, lykke og senere hen alvorlige komplikationer for familien.

Niko 2 – De flyvende brødre”: Niko er tilbage i flyvende fart, og denne gang må han redde sin halvbror, Jonni, fra rensdyrenes ærkefjende, Hvide Ulv.

Your Sister’s Sister”: Jack er i dyb sorg over sin brors død, men heldigvis tilbyder hans veninde Iris ham et uges ophold i hendes families sommerhus. Her møder han Iris’ lesbiske søster Hannah, som han hurtigt ender i seng med, hvilket bestemt ikke falder i god jord hos Iris, der er hemmeligt forelsket i Jack.

Keep the Lights On”: Thure Lindhardt spiller en af hovedrollerne i denne film om to mænd, der i 1997 indleder et homoseksuelt forhold i New York, hvilket får omfattende konsekvenser for deres fremtid.

Ugens biografpremiere: “Sinister”: Forfatteren, Ellison Oswald, søger inspiration til sin næste kriminalroman og beslutter derfor at flytte til et lille hus i forstaden for at få ro. Han opdager ved et tilfælde en kasse med smalfilm, der viser billeder af bestialske mord på husets tidligere ejere, hvilket bliver starten på et sandt mareridt.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/10766_37678_a_4.flv?log_var=42|4501100032-1


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 zTeFaN 9 år siden

Skide uhyggelig og meget grænseoverskridende scener. Selve karakterernes logik og gysene kan diskuteres, men creepy koncept og smalfilm!

Skriv ny kommentar: