Som vi skrev om tidligere i dag, opruster Warner Bros. kampen mod Marvel ved at give intet mindre end ni nye superheltefilm luft under vingerne i den nærmeste fremtid.

Se også: Warner Bros. vil udsende ni superheltefilm på fire år.

En af dem er “Flash”, og Warner Bros. har netop annonceret, at det bliver den unge skuespiller Ezra Miller, der skal trække i latexkostumet. Det skriver Variety.

“Flash” bliver den første Hollywood-produktion, Ezra Miller kaster sig over. Han har tidligere mest gjort sig bemærket i mindre indieproduktioner som ”The Perks of Being A Wallflower” og ”Hvad med Kevin?”.

Der er endnu ikke tilknyttet hverken en forfatter eller en instruktør til filmen, der får premiere engang i 2018.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Nagash 7 år siden

Så siden skuespilleren ikke bliver den samme, bliver det så heller ikke den samme Flash (Barry Allen), som i serien,der lige er startet?
Gravatar

#2 Hive 7 år siden

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor DC/Warner Bros holder deres film og TV-serier i 2 adskilte universer. Spildt potentiale og unødvendig forvirring.

Men okay, efter deres ganske forfærdelige reboot af Superman, som er grundstenen for deres nye univers, har jeg nu heller ikke den store interesse for deres nye projekt.
Gravatar

#3 Juhler 7 år siden

# 3
Samme her, forstår heller ikke meningen med adskillelsen.

I det mindste er de to serier Arrow og Flash (indtil videre), formidable serier efter min mening, så kan vi jo bare lade som om filmene ikke eksisterer :-)


Edit: På IMDB står der at Ezra Miller skal spille Barry Allen, så det giver da ingen mening når vi nu endda har oprindelses historien i serien.
Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

#3 - Nej det giver sgu ikke rigtig mening, når der er tale om samme Flash?

Men du har helt ret. God sammenkobling mellem Flash og Arrow der har været. Men mon der kommer mere end det der var i sæson 2 af Arrow og så første afsnit af de to serier her i sidste uge? Ved du om de bliver ved med at koble serierne sammen?
Gravatar

#5 minnesotan 7 år siden

Derfor DC/WB altid vil halte bagefter Marvel.
Gravatar

#6 cain 7 år siden

minnesotan (5) skrev:
Derfor DC/WB altid vil halte bagefter Marvel.


Lidt sjovt da de er milevidt forån på den animerede front.
Gravatar

#7 Maroti 7 år siden

Jeg er en af de få der syntes det er en god ting at DC/WB holder deres film- og tvuniverser adskilt. Må indrømme at jeg endnu ikke har set deres "The Flash", serie, men tror at det giver enorme restriktioner at et filmunivers med enorme budgetter skal kædes sammen med et tvunivers der ikke ligefrem kan kaste omkring sig med pengene.. Så tror det er en god ide at skabe 2 separate universer. Men det er nok bare mig :)

Og syntes netop ikke de halter efter Marvel, da Marvel prøver at få deres serie til at fungere med deres filmunivers, og Agents of Shield er da godt nok noget af det ringeste jeg har set, ekstremt længe! De har selvfølgelig andre serier på vej, men dem har vi jo ikke set endnu.
Gravatar

#8 MonsTruz 7 år siden

#4

De to shows "mid season finale" hænger sammen. Del 1 bliver i The Flash, og der følges så op på det i Arrow.

Jeg er også utrolig skuffet at de ikke kan koble deres TV og film universe sammen, men det er jo bare endnu et tegn på det forhastet skidt de har gang i.
Jeg har virkelig lave forventninger til alle deres kommende film, men som der bliver nævnt, så er deres TV-shows da rigtig gode. Arrow har virkelig fundet sit ståsted, efter lidt for meget kærligheds pjank i sæson 1.
The Flash har været overraskende god, og der er bestemt ikke sparet på nogle udgifter.

Jeg er rigtig glad for at Marvel har Agents Of Shield, da det er en rigtig underholdende serie, selvom den dog først blev rigtig god i den sidste halvdel.
Bill Paxton var sku en fantastisk skurk

De har været god til at kæde den sammen med filmene, og i sær efter Cap. America 2, var det jo oplagt at have en TV serie der kunne følge trop.
Gravatar

#9 Hive 7 år siden

#8

Bill Paxton er generelt bare fantastisk. :)

Agents of SHIELD har været skuffende for mig indtil videre, selvom sæson 2 er startet ganske godt. Jeg forventer klart mere af deres kommende serier. Til gengæld kører deres filmunivers, på trods af nogle enkelte svipsere, på skinner.
Gravatar

#10 MonsTruz 7 år siden

#9

Det er selvfølgelig en god pointe, på trods af en birolle, gjorde han Edge of Tomorrow ganske seværdig.

Er nu godt underholdt af Agents Of Shield, men tror Agent Carter kan gå hen og blive rigtig god, der er i hvert falde godt med potentiale.

Jeg glæder mig også meget til Daredevil, syntes Charlie Cox var rigtig god i Boardwalk Empire, så det bliver interessant!

Skriv ny kommentar: