Det er ikke længere Bill Murray, man skal ringe til, hvis det spøger hjemme i lejligheden. De nye spøgelsesjægere i Paul Feigs “Ghostbuster”-reboot består nemlig udelukkende af kvinder. Men det er ikke ensbetydende med, at Bill Murray ikke er at finde i den kommende film.

Se også: ”Ghostbusterss”-reboot skifter Murray og co. ud med kvindeligt cast

I et interview med Variety fortæller den amerikanske komiker, at han er frisk på at medvirke i en mindre rolle i filmen, hvis ”ideen føles frisk nok.”

Bill Murray har generelt været ret kritisk over for genoplivningen af komedieklassikeren, og det er første gang han lader døren stå en smule på klem for en cameo-rolle i “Ghostbusters”-rebootet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Den fede 9 år siden

"måske" i en nyhedsoverskrift.....really???

Hold nu op.....manden har afvist et comeback omtrent 540 gange.
Gravatar

#3 Den fede 9 år siden

Ach so, så fordi en række andre danske medier bringer en ikke-historie retfærdiggør det at I gør det? Kanon logik.
Gravatar

#4 Kaversmed 9 år siden

#3 Hold nu op! Det er da en ganske relevant nyhed for dem som måske virkelig håber på at se Murray tilbage i en Ghostbusters film. Nu er det jo ikke fordi Filmz, eller nogle af de andre medier for den sags skyld, baserer nyheden på et løst rygte. Det er trods alt Murray selv, der lufter idéen om at vende tilbage.Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Den fede 9 år siden

P.S.

Når I har styr på elementær journalistik, vil jeg anbefale jer at få styr på elementær IT. Du har givet mig tre ubrugelige links. To af dem linker til noget forkert og et af dem virker ikke engang.

#4

Et livsstil-magasin har lokket et par vage ord ud af ham, som han i øvrigt har sagt før (mens han understregede sin skepsis), når han skulle variere svaret bare en lille smule til et spørgsmål, han er blevet stillet en milliard gange. Dette er NETOP at skide på dem, der virkelig håber på at se ham tilbage (mig selv inklusiv).
Gravatar

#6 Salene 9 år siden

kun et spørgsmål om checkens størrelse. Talentløs B skuespiller i min verden^^ Kasser den klovn.
Gravatar

#7 michael u 9 år siden

Kvinder kan da ikke fange spøgelser
Gravatar

#8 Alex- 9 år siden

Så nu hellere at de filmatiserede tegneserien.

Skriv ny kommentar: