Hvad skal der ske med DCEU i fremtiden? Efter efterårets “Justice League” så har kun “Aquaman” en fast premieredato til slutningen af 2018. Det hele afhænger af netop “Justice League”.

Se også: ”Wonder Woman”-anmeldelser: Bedste fra DC siden “The Dark Knight”

Det er Forbes, der skriver, at DC Films for tiden afventer resultatet fra “Justice League”, inden de beslutter, om strategien med flere DC-film om året skal fortsætte – eller om der skal nedjusteres.

Film som “Gotham City Sirens”, “Suicide Squad 2”, “Nightwing”, “The Batman” og “Batgirl” er alle annonceret og sat i en eller anden form for produktion – imens er fremtiden mere uvis for film som “The Flash”, “Cyborg” og “Justice League Dark”.

Fælles for fremtidens DC-film er, at ingen af dem – på nær “Aquaman” – har en premieredato. Og det skyldes altså, at DC Films netop nu ser tiden an. Flere DC-film vil helt sikkert komme, men det er endnu uvist, om det vil ske i samme tempo som hidtil.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 11 måneder siden

Aquaman,really?? DC har bare ikke samme kvalitet af hverken film eller figurer som marvel har..Eneste jeg har gidet se er den nye batman trilogi. Superman vs batman var noget mærkeligt noget,og suicide squad en lang dårlig musik video..
Gravatar

#2 CaGoDa 11 måneder siden

og en 2'er til Wonder Woman er da også annonceret

Skriv ny kommentar: