De amerikanske anmeldere har været hårde ved DC-film de seneste mange år. Ikke siden “The Dark Knight” fra 2008 har de får alvor elsket en tegneseriefilm fra DC Films. Men det ændrer sig nu. “Wonder Woman” er nemlig den bedste tegneseriefilm fra DC siden netop “The Dark Knight”.

Se også: Første reaktioner: “Wonder Woman” har mere action end “BvS”

Så tydelig er begejstringen nemlig for solofilmen om Wonder Woman, der kan måle sig med historiens måske bedste superheltefilm:

”Her er den korte version: ‘Wonder Woman’ er god. Det er den bedste live-action-film fra DC siden ‘The Dark Knight’,” skriver Forbes.

Og hverken “Man of Steel”, “Batman v Superman” eller “Suicide Squad” – de første tre DCEU-film – kommer i nærheden af den fjerde film i rækken:

”Har den form for tyngde og følelse, der etablerer den som den klart bedste film, som DCEU endnu har lavet,” skriver Indiewire.

Ikke mindst Gal Gadot i hovedrollen løfter den nye DC-film op blandt selskabets bedste:

”Hvis Gal Gadots alt for korte optræden i ‘Batman v Superman’ var lovende, så opfylder hun nu potentialet og mere til i ‘Wonder Woman’,” skriver Mashable.

Der er altså bred enighed om kvaliteterne i “Wonder Woman”. I skrivende stund har den opnået en provisorisk Rotten Tomatoes-score på 97 procent, hvilket aktuelt er højere end “The Dark Knight” (94 procent) og “Logan” (92 procent).

Dog er scoren kun baseret på omkring 60 anmeldelser, hvor “Logan” og “The Dark Knight” til sammenligning har omkring 300 anmeldelser.

“Wonder Woman” får dansk premiere på torsdag d. 1. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 KEiZ 5 år siden

Syntes nu også det ser meget godt ud.
lad os se om det holder :) men det betyder vel endnu en tur i biffen.?
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 Mr AC 5 år siden

Nu kender jeg godt til Wonder Woman fra div. tegneserier og tegnefilm, men ud fra traileren så ligner filmen meget Captain America: The First Avenger ....nu med kvindelig hovedrolle.

Men det ender nok med en tur i biffen.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 Kau 5 år siden

Så længe Hans Zimmers WW-tema er en del af filmen, så er jeg fanme klar.

Skriv ny kommentar: