Video: Joss Whedon har kopieret “The Avengers” med “Justice League”


Joss Whedon har lavet Marvels store team up-film, “The Avengers”. Og han har også færdiggjort DC Films’ store team up-film, “Justice League”. Og de minder meget om hinanden!

Se også: ”Justice League”-skuespiller: Joss Whedon ville åbne med komisk scene

Det mener filmnørderne hos Screen Crush, der i en ny video sammenligner “The Avengers” og “Justice League”. Og der er mange lighedspunkter.

To helte fra rummet har lige forladt Jorden – Thor og Superman. En fremmed trussel truer, hvilket får en mand (Nick Fury/Batman) og en kvinde (Black Widow/Wonder Woman) til at rekruttere et hold af forskellige helte.

Derfra fortsætter videoen med så mange eksempler på ligheder, at det næsten kan være svært at få øje på forskellen på “The Avengers” og “Justice League”. Det skulle da lige være billetsalget…

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Matjo7588 2 år siden

Har skam intet sludder eller ukorrekt sagt.

Har sagt hvad jeg og mange tusinde af andre mennesker mener..
Og om man syntes om det eller ej. er spørgsmålet om whedon og hans arbejde en enkelt bedømmelse fra person til person.

Så kan på intet måde være sludder..
I er bare uenige.. hvilket i da skal være velkommen til at være..

Ændre ikke på der blev svaret på min besked med noget jeg på ingen måde havde skrevet så..
Og derfor sagde jeg det mærkeligt at ændre mine ord især når jeg direkte skrev det var modsat.

Nogen kan lide æbler andre pære..
Nogen det ene nogen det andet.
For mig var whedon den helt forkerte mand hvilket er tydeligt i den film vi fik..
Som blev i mange events kopi af det arbejde han fik succes med.

Og dermed en fejl at hyre ham, da at lave en kopi af sin modpart altid vil gå galt.
Kan man ikke lave nyskabelse og finde sin egen stil kan man lige så godt lade være :)
Gravatar

#12 Mejse 2 år siden

#11 er som sådan ikke helt uenig med dig, mener de burde have hyret en anden, ikke fordi Whedon gjorde filmen værre eller bedre, for det ved jeg ikke om han gjorde, men fordi at de bare prøvede at kopiere Marvel, det er mere det at du kan konstatere ud fra din krystalkugle at han gjorde filmen værre.....og så det der nyskabelses pladder, jeg er uenig i :P

hvornår har du sidst set en faktisk nyskabende film ? hvis man kunne måtte lave nyskabelse ville der ikke blive lavet film overhovedet.
Gravatar

#13 Matjo7588 2 år siden

Nyskabelse kan være mange ting. behøver ikke være noget der aldrig er sket før.
Altså en pirat film eller rum film eller what ever kan være nyskabende selvom der lavet den slags film før.

Hvad der ikke er nyskabende er at følge slag i slag noget andet. slet ikke hvis det lidt er det man prøver at overgå.

Syntes disse film er nyskabende bare for at nævne nogle få nyere.

Inception.
Django Unchained.

skal man nævne noget superhelt kunne det være
Den første Guardian of the galaxy. nyskabelse.
Eller Logan, som var virkelig tunge følelser og psykisk mere end normalt superhelt plidder pladder

Kan også sige serier.
Game of thrones ville være et godt eksembel. skabte noget helt nyt som så er blevet udbygget siden med den måde man kan lave serier på.

Eller før det Spartacus.. som måske lagde nogle af stenene til både GoT og Logan osv..
Bragte meget af den vel egentlige naturlig rå vold som var og kan være virkelighed ud på tv til masserne og ikke som en skuffe ting.

Nyskabelse sker hele tiden.
Whedon lavede bare en ny version af en film han allerede havde lavet :)
Gravatar

#14 Mejse 2 år siden

#13 jo jo den er jeg med på....kan ikke lige se noget nyskabende i nogen af de ting du nævner dog, men det er så en anden sag :)

tror også det kommer an på hvordan man ser nyskabelse :)

men sådan er vi jo så forskellige, men med de ting du nævner underbygger du jo bare at intet ville blive lavet hvis alt skulle være "nyskabende" :) 6 ting kun en fra i år og resten flere år gamle....ved godt du sikkert kan finde mere du mener er nyskabende....jeg er ikke imod nyskabelse, det er fint selvom vi er uenige om hvad det er, men hele den der hvis det ikke er nyskabende skal man lade være ting, pænt begrænsende.
Gravatar

#15 SublimeKen 2 år siden

#11

Det er fair nok ikke at kunne lide Whedons arbejde. Men synes bare ikke Justice League reflekterer Whedons arbejde som sådan, i og med at de fleste ændringer var produktionsselskabet bag. Synes faktisk heller ikke at der ville være noget i vejen med at kopiere de ting fra marvel der fungerer (Som at starte med oprindelseshistorier for hver karakter, så de er mere interessante i selve team-up filmen). Problemet ligger i at de har fuldstændig fejlfortolket hvad det er der fungerer for Marvel, og kun prøvet at kopiere humor aspektet, samt den korte spilletid, men slet ikke fokuseret på hvad der rent faktisk skal til for at hele filmen fungerer.

Jeg synes lidt det der med at ting skal være nyskabende er noget sludder, for ingen film er i sandhed nyskabende den dag i dag, og har ikke været det i mange årtier. Alle historier er fortalt, alle film er inspireret og låner elementer fra andre film eller værker. På samme tid er alle film nyskabende, ingen film er 100 identisk og derfor noget nyt (Måske lige med undtagelsen af Psycho remaket), de alle skaber noget nyt ud fra de elementer de låner fra andre film, samt fra andre fiktive og kunstneriske værker. Spørgsmålet er så bare om de elementer der har inspireret en specifik film, passer godt ind i den historie man prøver at fortælle og i hvilken grad man finder de elementer interessante, og hvor godt de fungerer i samspil med hinanden. Inception er næsten identisk med en gammel Anders And historie fx, og de visuelle elementer er fx lånt fra film som Paprika, mm.

Forskellen ligger så i hvor kendte de lånte elementer så er. Jo mindre kendte de bestemte elementer er -Fx hvis de mere er brugt i art-house film end i mainstream film - jo mere vil mainstream publikummet få en fornemmelse af, at noget er nyskabende, fordi de ikke selv har set sådan noget før.

Skriv ny kommentar: