En nyt klip fra den med spænding ventede “The Dark Knight” er nu blevet frigivet og kan ses her på Filmz ved at klikke på nyhedsoverskriften. Klippet viser klovnepsykopaten Jokeren, der ankommer til en fest, hvor han vist ikke er inviteret…

I “The Dark Knight” må Batman denne gang stå til regnskab over for en ny fremtrædende og ustyrlig forbryderhjerne, som kaster Gotham City ud i anarki og tvinger den natsorte ridder endnu tættere på at krydse grænsen mellem helt og selvtægtsmand.

Filmen rammer de danske biografer 23. juli.Vis kommentarer (75)
Gravatar

#11 filmz-Emo-Emo 14 år siden

rigtig godt skuespil, glæder mig rigtig meget. men er lidt ked af det med at Heath Ledger er død. Han kunne ellers være rigtig god. men håber den bliver som jeg forventer, glæder mig :)
Gravatar

#12 justjakob 14 år siden

#6
..

#7

Nej, og dette er jo bare sørgeligt. Så virkelig dumt på hende, for hun fattede tydeligvis ikke hvad huns snakkede om.
Endnu engang - det er genialt det her, fatter ikke hvordan man kan se forbi det.

Heath Ledger.
Gravatar

#13 Michael Andersen 14 år siden

This madness ends NOW! Jeg tager hermed imod bets fra jer fanboys. "The Dark Knight" bliver IKKE årets største film, da den ikke kommer til at tjene mere end "Indiana Jones 4" på verdensbasis. Skal vi vædde? :D
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#14 MTK 14 år siden

Jeg synes ærlig talt det her massehysteri er ved at tage en smule overhånd.
Gravatar

#15 elwood 14 år siden

Vote Harvey Dent!

Indrømmet jeg er en stor fan af The Jokester, og glæde rmig også til og se Heath ledger i rollen, men de andre skuespiller, og aspekter af filmen bliver lidt undgået synes jeg.

Så jeg oprettede en tråd, måske den ikke hjælper, men jeg vil hvertfaldom ikke andet snakke med mig selv i den om ikke andet 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#16 Slettet Bruger [1504776550] 14 år siden

Oh jesus. Ja, det ser da ud til at blive en god film og Ledger leverer uden tvivl en fremragende præstation, men snup nu lige noget beroligende. At udråbe manden til en Oscar (selv hvis han vinder den) allerede nu er fuldstændig obskurt uden at have set filmen og dermed hans præstation som en helhed.

#10 Slap nu af. "Alexander" var en elendig film og Colin Ferrel er en forfærdiglig skuespiller (no offense), så at nævne hans rolle som en af de sidste to årtiers bedste er vanvittigt.

Dermed ikke sagt at jeg regner med at filmen bliver dårlig, eller Ledger ikke gør et fortrinligt stykke arbejde, men at udnævne ham til to årtiers bedste rolle er tosset. Der er mange folk som fortjener ros for skuespiller præstationer de sidste 20 år, og jeg mener han er en af dem, men absolut ikke den bedste.
Gravatar

#17 Riqon 14 år siden

#5 -

Alle der har stillet tvivl om han skal nomineres til/have en oscar.
Hvad er det i ikke kan se, som er så tydeligt?
manden er jo genial, hold kæft hvor er det fedt det der mand!!!!?!?!!?!?!?!


Du tager forhåbentlig gas på os? Klippet varer 52 sekunder, og det eneste, han gør, er at spørge lidt efter Harvey Dent..?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#18 kill the bills 14 år siden

Heh er der overhovedet noget tilbage at drikke i det champagneglas? Men ja cool klip, ved ikke om det er oscarværdi og synes heller ikke man skal dømme før filmen kommer.
Gravatar

#19 filmz-Sauron 14 år siden

#18

Som den tomme sjæl han er, drikker han af et tomt champagneglas.
Forresten elsker jeg den måde han kigger på ham gutten på, før han siger: 'You remind me of my father - I hated my father!' Som om han har hørt de samme ord før.
Håber virkelig han får den Oscar - ikke fordi han er død og det vil være det politisk korrekte at gøre, men fordi han er suveræn i den rolle.
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#20 kill the bills 14 år siden

#19 det lyder lidt som om du overanalysere. Det kan være han bare vil act tough, men ikke bryder sig om champagne.

Skriv ny kommentar: