En nyt klip fra den med spænding ventede “The Dark Knight” er nu blevet frigivet og kan ses her på Filmz ved at klikke på nyhedsoverskriften. Klippet viser klovnepsykopaten Jokeren, der ankommer til en fest, hvor han vist ikke er inviteret…

I “The Dark Knight” må Batman denne gang stå til regnskab over for en ny fremtrædende og ustyrlig forbryderhjerne, som kaster Gotham City ud i anarki og tvinger den natsorte ridder endnu tættere på at krydse grænsen mellem helt og selvtægtsmand.

Filmen rammer de danske biografer 23. juli.Vis kommentarer (75)
Gravatar

#31 Horrormaster 14 år siden

wow Ledger er den bedste, han styre, han forsvinder i rollen og det han gør med ansigtet det ser så fedt ud
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#32 filmz-Sauron 14 år siden

#26

Ja pas du bare på, at øjet ikke sætter ild til den række, du sidder på i biografen. Brændte popcorn lugter afskyeligt - sikkert værre end brændt bn.

#30

Filmen har da i hvert fald fået mere omtale, end producenterne kunne have håbet på.
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#33 Crash 14 år siden

Er du sindsyg, han spiller godt skuespil. Denne film bliver en film, der altid vil huskes. Med alle de her trailere, billeder, plakater osv. kan jeg kun glæde mig utrolig meget, til den her film!
Gravatar

#34 filmz-nihil 14 år siden

#28> Jeg tror han skal have løbet rigtigt stærkt hvis han skal slå De Vito, Pfeifer, Walken eller ham han jo er en kopi af; Nicholson. Sidsnævnte var jo som skabt til rollen. Ledgers sminkede grin er jo kun en vag skygge af det afsindige smil som Nicholson leverer, så allerede udseendemæssigt er han bagefter. Og hvad skulespillet angår, så har filmen endnu ikke været vist, men det skulle overraske mig en smule hvis hr. nul oscars skulle være bedre end hr. 3 oscars.
De klip af ham der har været tilgængelige af ham indtil nu, bekræfter jo også mistanken.

Men jo, filmen skal da nok være 2008 mest hypede.
Men andet end en flot 'off the rack' action-/heltefilm tror jeg nu næppe det bliver.
Den forgående skuffede mig nu også bravt. Oldman var kedeligt castet. Hele manuskriptet var enormt forudseeligt. Historien var dybt uorginal. og scarecrow karakteren var så ringe at jeg krummede tæer. CGI'en var også ganske middelmådig.
Men man må da håbe at de har taget sig sammen med den nye. Jeg gider dog ikke gå i biograften for at finde ud af det.
Gravatar

#35 filmz-Kadann 14 år siden

#34 -

Han skal nu ikke løbe specielt stærkt for at overgå Jack, eftersom det er to forskellige udgaver af Batman-universet og Jack i øvrigt ikke var specielt velvalgt til rollen i første omgang. Og eftersom det er et helt andet univers, så er han jo ikke mere en kopi af Jack, end Jack er en kopi af Cesar Romero.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#36 holddakæft 14 år siden

Jo tak!!!!!!
Gravatar

#37 database 14 år siden

#34

Få dig et liv.

#35

Helt enig (:
Gravatar

#38 kasper0204 14 år siden

#22 - Nope. Jeg er heller ikke over-hyped imponeret. Han spiller godt skuespil - men at analysere det lille klip til en værdig oscarvinder... Naah...

#34 - Jeg sad og tænkte præcist det samme! At denne film i bund og grund bare er endnu en action/heltefilm. Hvad er det der gør den så helt fabelagtig unik, i forhold til mange af de andre action/heltefilm? Hvorfor er der så meget hype omkring den? Hvad er helt præcist det specielle ved den? Hvad er det man skal lægge ekstra meget mærke til?

Jeg tror svaret er - Heath Ledgers død.

For mig er filmen bare en fortsættelse af Batman Begins, ligesom Spider-man 2 er en fortættelse af Spider-man. Og for mig er jokeren bare en karakter i en film, der bliver spillet af en skuespiller ved navn Heath Ledger.

Nothing more, nothing less...
Gravatar

#39 Riqon 14 år siden

#37 - "Få dig et liv" er en tarvelig og lidt for brugt floskel herinde på filmz. #34 har ret til at skrive det, han skriver, og der er ingen grund til at insinuere, han ikke "har et liv", hvad der så end skal lægges i dét.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#40 Patriarch 14 år siden

#38

Jeg tror ikke det er Ledgers død alene. Der var MEGA meget hype inden da. Det der gør den anderledes end de andre heltefilm er at den ER anderledes. Stemningsmæssigt og dybdemæssigt er jeg overbevist om at den ligger langt fra Ironman, Spiderman, Hulk osv... det synes jeg man kan se bare på det klip der. Det er som Se7en tilsat en superhelt... Eller som jeg læste en anden skrive, Heat med superhelte.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: