En nyt klip fra den med spænding ventede “The Dark Knight” er nu blevet frigivet og kan ses her på Filmz ved at klikke på nyhedsoverskriften. Klippet viser klovnepsykopaten Jokeren, der ankommer til en fest, hvor han vist ikke er inviteret…

I “The Dark Knight” må Batman denne gang stå til regnskab over for en ny fremtrædende og ustyrlig forbryderhjerne, som kaster Gotham City ud i anarki og tvinger den natsorte ridder endnu tættere på at krydse grænsen mellem helt og selvtægtsmand.

Filmen rammer de danske biografer 23. juli.Vis kommentarer (75)
Gravatar

#41 filmz-angelus 14 år siden

Nu er det jo ikke kun Jokeren og Heath Ledger i sig/dem selv der er Oscar værdi. Det er den symbiose de tilsyneladende opnår i netop dette filmprojekt. Det er jo hele persona'en der stemmer total overens med den forestilling folk, incl. mig selv, åbenbart har af Jokeren. Den første figur i 60'er serien med Adam West som Batman, mindede mest af alt om en klovn der bar ville ha lidt sjov i gaden. Jack Nicholson tog figuren et skridt videre og gjorde ham lidt mere hård i filten - men stadig ikke psukotisk nok, men nærmere en gangsta med make-up. Men den måde som HL har portræteret Jokeren på, virker for det første meget mere psykotisk end de andre udgaver der har været. Plus at hele outfittet, stemmen og det hysteriske grin gir det hele lidt kant der gør rollen mere troværdig end de andre gennem tiderne.

Selvfølgelig er det urealistisk at sige at han vinder en Oscar for rollen, når ingen af os har set den i sin helhed. Men div. kritikere har jo allerede meldt at det er Oscar-værdigt, hvilket også vejer tungt i vægtskålen. Og som fans er det jo svært at sidde og finde fejl ved rollen, når vi alle sidder som på nåle .. dét er oz værd liiiige at ta med ;o)
Gravatar

#42 filmz-vassago 14 år siden

#40: Ja, der var meget hype før hans død, men selskabet har ikke holdt sig tilbage med at skabe mere hype og nyheder pga hans død - nu bliver Bale eller Eckhart stort set ikke længere nævnt - det er kun Ledger mig her, og Ledger mig der - bedste præstation ever, Oscars osv. Det bliver for meget af det gode - og på nippet til det smagsløse...
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#43 enfilmnørd 14 år siden

Selvfølgelig er hypen også påvirket af Ledgers død. Men tror mere den er nået det niveau pga. den pr-kampagne der har kørt. Mærkelige hjemmesider, skjulte spor, hemmelige klip etc. Det har skærped folks opmærksomhed. Ud over dette er det vel det faktum at det bliver en rigtig tegneserie-action-film, i stedet for en tegneserie-film. Denne film virker til at blive mere voksen, end nogen anden filmatisering har turde. Med mere gys, og en målgruppe lidt ældre, men det er selvfølgelig bare min opfattelse.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#44 Patriarch 14 år siden

#42

Yeps. Jeg tror dog for skuespillernes vedkommende så er det hyldest snak, nærmere end promotionsnak.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#45 Patriarch 14 år siden

Nu har jeg lige set klippet igen. Det er sublimt skuespil efter min mening. Stemmeføring, kropssprog, mimik i særdeleshed.... Ja andre kunne sikkert også gøre det, men jeg synes sku' det er godt. På samme måde som Hopkins og Hannibal.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#46 qel-droma 14 år siden

Oscar værdigt er måske en rimelig høj kurs at sætte efter et klip og især dette klip, som er ret text-book - man må give ham at spiller på de tangenter han har, men scenen i sig selv er jo set før. Surfice to say at han gør det godt.

Og lige inden vi begynder at nedtone Jack Nicholsen, så skal jeg lige minde folk om at HAN rent faktisk fik en oscar for sin rolle som Joker og tilføje at den efter min mening var velfortjent. Det kan godt være at han ikke virker ligeså kaotisk og forvirret i sin fremtoning som Joker, som det vi lige så her, men det gør jo ikke hans Joker mindre skræmmende eller mindre psykotisk - tværtimod. Hans udgave af the Joker havde jo ingen grænser for hvor sadistisk eller ligegyldig han var med hele sin omverden - myrder sine egne lakajer fordi han er skuffet over at miste sine baloner, myrder en bygning fuld af mennesker for at have et stævnemøde i fred... for slet ikke at snakke om hvor syg i potten han er inden han bliver Joker. Think about the future...

Næ, Nicholson er en suveræn Joker og hvis Ledger han som diverse kritikere siger spiller sine kort rigtigt, så har han IKKE nærmet sig denne Joker, men forsøgt at skabe en helt anden version. Andet ville simpelthen heller ikke holde, for Ledger tåler ikke en sammenligning med Nicholson på dette tidspunkt i hans kariere. Man må dog ærgre sig over at man aldrig får ham at se længere fremme i sin udvikling som skuespiller, for han har altid vist lovende takter, omend materialet ikke altid har været til det.
Are you not entertained!?!
Gravatar

#47 filmz-Kadann 14 år siden

#46 -

Jeg vil til hver en tid nedtone Jack, uanset hvor mange priser han fik for sin Joker, da jeg mente at han var et forkert valg fra starten.

Men ligemeget hvad, er Ledgers Joker jo en helt anden, det kan man jo se ud fra de få klip der har været. Hans make-up er meget anderledes, hans kostume er anderledes, han virker langtfra så "fjollet", som Joker er i Burtons udgave, så med mindre han spiller helt anderledes i resten af filmen, er der jo intet sammenligningsgrundlag fordi, som jeg skrev tidligere, det er to helt forskellige udgaver af Batman-universet.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#48 rockysds 14 år siden

#46
Nej, Nicholson fik ikke en Oscar for sin rolle som Jokeren, og han var heller ikke nomineret til en. Nicholson blev dog nomineret til en Bafta og en Golden Globe.

"Batman" (1989) fik ét Oscar-trofæ, og det var for Art Direction.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#49 filmz-lolzman300 14 år siden

#46

Øøøh hvad i alverden snakker du om? Nicholson vandt altså ikke nogen oscar for sin præstation i Batman. Så der må du lige få styr på dine facts.

Gorden: If we are gonna play games i am gonna need a cop of coffee.
Joker: The good cop, bad cop routine?
Gorden: Not exactly
Gravatar

#50 MOVIE1000 14 år siden

Døde Jokeren (Nicholson) ikke i filmen

er ikke Batman fan kun fra de gamle film indtil videre synes ikke Batman Begins var den bedste men er enig i jer alle andre at det er et sejt klip synes bare at det er en sjov måde at den musik kommer ind på ved ikke om jeg skal ind og se den vendter på andmeldelserne og vurdere efter det ellers køber jeg den på dvd
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: