En nyt klip fra den med spænding ventede “The Dark Knight” er nu blevet frigivet og kan ses her på Filmz ved at klikke på nyhedsoverskriften. Klippet viser klovnepsykopaten Jokeren, der ankommer til en fest, hvor han vist ikke er inviteret…

I “The Dark Knight” må Batman denne gang stå til regnskab over for en ny fremtrædende og ustyrlig forbryderhjerne, som kaster Gotham City ud i anarki og tvinger den natsorte ridder endnu tættere på at krydse grænsen mellem helt og selvtægtsmand.

Filmen rammer de danske biografer 23. juli.Vis kommentarer (75)
Gravatar

#21 jensen123 14 år siden

hehe.. Synes sku folk giver den gas med at rose ham til skyerne. Måske mig der er konservativ, men synes man skal vente med at give oscarstatuetter til man har set filmen...

Der er ingen tvivl om at jeg virkeligt ser frem til at se Heath sprede sig ud som jokeren, men vil nu også give Elwood ret i der er så mange fede aspekter i denne film vi glemmer på grund af ham. Og igen, slap af med oscar nominering osv. det er som sagt kun 50 sekunder.
Gravatar

#22 filmz-nihil 14 år siden

Øh, er jeg den eneste der ikke er synderligt imponeret?
Det virker meget som en 'off the rack' præstation, som man har set det utallige gange før i film af svingende kvalitet.
Gravatar

#23 Patriarch 14 år siden

Hold kæft hvor ser det FEDT ud!
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#24 filmz-Sauron 14 år siden

#20

Finder vi ud af senere på måneden, når vi har set hele filmen :-)
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#25 kill the bills 14 år siden

#24 finder vi ud af om grunden til han drikker af et tomt champagneglas er quote. Han er en tom sjæl? Tror bare han stopper op i filmen og siger. By the way ladies gentlemeeens, champagne makes me gassy:)
Gravatar

#26 BN 14 år siden

#24 - Sauron:

Finder vi ud af senere på måneden, når vi har set hele filmen


Ja, så er det om at have øjnene - eller rettere ØJET - med sig, hva'? Og andet kan du jo heller ikke have med dig!

Nu sidder du vel ikke og hvisker i biografen? For det lyder altså ret uhyggeligt! Og lad være med at lyse op på lærredet, så andre i salen ikke kan se billedet, tak! .... Ellers giver vi dig fingeren ... nå nej, den får du ikke igen, for den er der en der har hugget af.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#27 kill the bills 14 år siden

#26 Selv Sauron kan ikke vente med at se hvordan en ægte skurk skal være.
Gravatar

#28 filmz-vassago 14 år siden

#22: Næh, jeg har det også sådan. Jeg synes da det er en cool scene - men det er jo ikke noget skuespil en hvilken som helst anden A-skuespiller kunne lirke af. Jeg synes helt bestemt at han er castet godt til rollen som Jokeren, og bliver da sikkert den mest mindeværdige Batman-skurk ever.

Men Oscar-materiale spået udfra en 2-3 mins klip fra trailers? Jeg er næsten ovre i den anden grøft, og synes at en trøste-Oscar er mindre respektfuldt. Der var masser af gode film tilbage i den mand, og bi-rollen som Joker i en Batman-film, havde næppe været toppen af karrieren som skuespiller havde han stadig levet.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#29 justjakob 14 år siden

#17

næh, egentlig ikke, jeg snakkede generelt.
hans generelle præstation udfra det man kan se indtil videre.
og kan jo kun tale for mig selv, dermed var det jeg skrev, også ment udfra mit synspunkt ;) og JEG føler mig overbevist om, at han fortjener den oscar, og ja - for hans præstation som jokeren. og jeg er jo ikke den eneste.
Gravatar

#30 filmz-Kadann 14 år siden

#28 -

Helt enig, der er en bunke andre skuespillere der kunne have gjort det ligeså godt.

Men ok, selvom jeg glæder mig til filmen, er den fanatisme der er opstået omkring "The Dark Knight" og Ledger, efterhånden blevet en anelse trættende. Det er sgu ligefør jeg har fået nok af filmen, før den er kommet ud.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: