En nyt klip fra den med spænding ventede “The Dark Knight” er nu blevet frigivet og kan ses her på Filmz ved at klikke på nyhedsoverskriften. Klippet viser klovnepsykopaten Jokeren, der ankommer til en fest, hvor han vist ikke er inviteret…

I “The Dark Knight” må Batman denne gang stå til regnskab over for en ny fremtrædende og ustyrlig forbryderhjerne, som kaster Gotham City ud i anarki og tvinger den natsorte ridder endnu tættere på at krydse grænsen mellem helt og selvtægtsmand.

Filmen rammer de danske biografer 23. juli.Vis kommentarer (75)
Gravatar

#1 elwood 14 år siden

Med alle de her klip, og Viral vi ser for filmen, håber jeg dælme også vi får en bunkefed Behind the scenes til den kommene Blu-ray udgivelse, efter filmen har gået sin sejrs gang i biffen 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#2 filmz-Sauron 14 år siden

Åååååååh ja, heath Ledger - det her ender med at blive hans signaturrolle - har lige set den lange trailer til filmen i går, og jeg glææææææder mig til premieren :-)
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#3 Riqon 14 år siden

Blir svært at holde kæft i biografen: GO Joker!! GO Joker!! sprøjt ham den gamle i fjæset med sådan noget grinegift!! eller stik det i ham med et håndtryk!! HAHAHA HELL YEAH!! SÅ kan han lære det!! :D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Ceepa 14 år siden

Bare ved at se det klip så fuck det hele! Oscar til den mand! OMFG!!! Det er jo sindsygt!
Gravatar

#5 justjakob 14 år siden

Alle der har været efter Heath Ledger og været skeptisk overfor denne casting. Alle der har stillet tvivl om han skal nomineres til/have en oscar.

Hvad er det i ikke kan se, som er så tydeligt?
manden er jo genial, hold kæft hvor er det fedt det der mand!!!!?!?!!?!?!?!
Han er perfekt til den her rolle, skabt til den.
Det er jo fuldstændig SINDSYGT at en skuespiller kan spille så godt.... det kan godt være, at den dame i biocity herning sagde at sex and the city filmen blev årets største, og sagde "arh, det tror jeg nu ikke du skal regne med" til mit udsagn om, at dette bliver den største, men hun har tydeligvis ikke set noget som helst fra denne film, eller denne mands præstationer.


Flawless.
Gravatar

#6 Starbrow 14 år siden

#5 Hun er ligeglad.
Gravatar

#7 filmz-Sauron 14 år siden

#5

Den dame vil til sin død holde på, at 'Sex and the City' var den største film i 2008 og hun kan aldrig overbevises om andet. Vi andre kan - uden at have set filmen endnu - holde på 'The Dark Knight' som en sikker kandidat til denne titel.
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#8 Horrormaster 14 år siden

jeg syntes at Ledger kun kan hyldes til sidst i crediten.... for jeg ser kun The Joker, kæft han forsvinder i rollen, hans figur er.... kan ikke finde ord han er helt sindsyg
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#9 filmz-mcclane 14 år siden

heath ledger er født til rollen kan godt lide ham i den rolle let´s put a smile on that face, han er cool...
Gravatar

#10 filmz-angelus 14 år siden

Intet mindre end det pureste mesterværk. Dette har ikke set sin lige i flere dekader. Generationer har ventet på en film som denne, og ikke mindst en præstation som denne. Glem Russel Crowe i "Beautiful Mind", glem Colin Farrel i "Alexander", glem Sarah Jessica Parker i "Sex & The City" ... alle med bar den mindste skygge af intelligens vil bøje sig i støvet for det hvad Heath Ledger har leveret i denne rolle. Dette vil uden tvivl blive dette års store block buster..og ydermere vil den efter min bedste overbevisning gå over i historien som en milepæl i inden for film, men sandelig også indenfor skuespilkunsten.

Og til dem rundt omkring i hjørner der ikke måtte være enige i dette - I har min dybeste medfølelse..synes virkelig det er synd for jer at ikke kan se skønheden i denne pragtfulde forestilling.

Og i Jokeren's og Heath Ledger's ånd vil jeg slutte med ordene - "LETS PUT A SMILE ON THAT FACE!!" for det er dét, det hele handler om c",)

Skriv ny kommentar: