En nyt klip fra den med spænding ventede “The Dark Knight” er nu blevet frigivet og kan ses her på Filmz ved at klikke på nyhedsoverskriften. Klippet viser klovnepsykopaten Jokeren, der ankommer til en fest, hvor han vist ikke er inviteret…

I “The Dark Knight” må Batman denne gang stå til regnskab over for en ny fremtrædende og ustyrlig forbryderhjerne, som kaster Gotham City ud i anarki og tvinger den natsorte ridder endnu tættere på at krydse grænsen mellem helt og selvtægtsmand.

Filmen rammer de danske biografer 23. juli.Vis kommentarer (75)
Gravatar

#51 kasper0204 14 år siden

#49 Øøøh, det har #48 allerede skrevet, så jeg tror den er feset ind!
Gravatar

#52 filmz-lolzman300 14 år siden

#51

Det skal du ikke regne med. Han virkede alt for sikker på at Nicholson havde vundet den oscar!
Gorden: If we are gonna play games i am gonna need a cop of coffee.
Joker: The good cop, bad cop routine?
Gorden: Not exactly
Gravatar

#53 kasper0204 14 år siden

#52 Men han har ikke givet svar endnu - så dét dér er da en fesen kommentar...
Gravatar

#54 Patriarch 14 år siden

#50

Ja, musikken kommer mærkeligt ind. Musikken er dog ikke sådan som den vil være i filmen, men sat på som en del af reklamen.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#55 filmz-Marius 14 år siden

Det er svært ikke at blive en smule sørgmodig når man tænker på hvad Heath Ledger kunne havde betydet for filmverden - hvis hans live på tragisk vis ikke blev så kort.

Det har været en udsøgt fornøjelse at se ham i de forskellige rollger gennem sit korte liv, og denne Joker rolle, kunne - som vi nok er flere om at mene - gå hen og blive en af hans absolut bedste!..

En karakter skuespiller der kan variere sit skuespil - bl.a. fra homoseksuel cowboy til psykopatisk Joker - på en så flot og genneført måde er uden tvivl eliten, og besider et talent kun få at de største stjerne behersker til fulde...

Heath Ledger havde dette talent og giver os med "The Dark Knight" uden tvivl et sidste indblik i en fantastisk skuespillers kærlighed ved at lave film og underholde..

R.I.P.
Heathcliff Andrew Ledger (4 April 1979 - 22 Januar 2008)
Gravatar

#56 MOVIE1000 14 år siden

#55 glem nu ikke The Brothers Grimm
der synes jeg osse han spiller perfekt
det er bare sygt jeg så den aftenen inden han døde jeg fik fandme et chok da jeg så det her inde på Filmz
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#57 qel-droma 14 år siden

- 48

Ja, det er sku korrekt. Jeg huskede det bare anderledes mht. Nicholson og den oscar. Jeg syntes dog ikke at det ændre på grundlaget for mine kommentarer i øvrigt. Heath Ledger når stadig ikke Jack Nicholson til sokkeholderne.

- 46

Jeg er fuldstændig enig i at der (så vidt vi kan se ud fra de klip som har været der nu) er tale om to forskellige versioner af Joker og at vægtning og tonen i de to versioner af batman er vidt forskellige. Så vi kan sagtens blive enige om at det ville være mærkeligt at sammenligne de to præstationer i øvrigt.

Min kommentar var jo netop rettet imod folk der drager en sammenligning og på den baggrund dømmer Jack Nicholson ude, hvor jeg jo netop mener at det er svært at pille ved Jack Nicholsons præstation. Derudover mener jeg ikke (som skrevet ovenfor) at Heath Ledger ville kunne spille en version af Joker der minder om Nicholson's, for han tåler som sagt ikke en sammenligning - hverken med Nicholsons præstation eller med Nicholson som skuespiller i almindelighed. At det ikke ville passe ind i den stil som Nolan har lagt i de nye batman film i øvrigt, gør jo også at vi skal have en anden type joker.

Hvad Heath Ledger kunne være blevet til er straks en anden sag, for det at han konstant søgte så diverse roller, klædte ham gevaldigt som skuespiller og ovenstående skal bestemt ikke forstås som at han ikke gør det godt. I grunden syndt at han blev gjort til et idol så hurtigt, selvom det netop drev ham til at sprede sit rollevalg så markant ud.

Are you not entertained!?!
Gravatar

#58 filmz-angelus 14 år siden

Nu har det aldrig været min mening at fremstille Jack Nicholson som værende en fesen Joker eller skuespiller i øvrigt, ved siden at Heath Ledger. Tværtimod!! Har altid ment han var og er blandt den absolutte top af skuespillere i Hollywood.

Når det så er sagt, mener jeg blot at hvis kigger på tegneserierne, som et generelt grundlag for hele projektet BATMAN, at den måde Heath Ledger spiller jokeren på er mere i tråd med den skrupskøre psykopat vi netop ser i tegneserierne/-filmene. Hvor Jack Nicholsons udgave var mere voksen og mere rolig - hvis man kan sige det om netop dén figur. Nu kan jeg jo kun basere det på de klip vi har set indtil videre, men mener stadig der er stor forskel på de to - men vil samtidig gerne slå fast at jeg stadig mener de er i særdeles topklasse begge to..bar på hver sin måde.
Gravatar

#59 sebbe 14 år siden

Ahh glæder mig til den film!
og Heath Ledger gør et godt stykke arbejde som Joker.
men gad godt se lidt mere "grindende tosse" aktig med ham.
ikke overdrevene selvføldelig, men i de Batman serier, smildede han altid og tog intet seriøst.
Gravatar

#60 elwood 14 år siden

Behind all the sturm and bat-o-rangs, you're just a little boy in a playsuit, crying for mommy and daddy! It'd be funny if it weren't so pathetic.
(pause...)
The Joker: Oh, what the heck, I'll laugh anyway. HA HA HA HA HA HAA!

Im happy with what I seen so far 8-)

og nu springer jeg flux videre til sæson 3 af Batman Beyond, kan vidst lige nå et par afsnit inden Burn Notice starter.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: