En nyt klip fra den med spænding ventede “The Dark Knight” er nu blevet frigivet og kan ses her på Filmz ved at klikke på nyhedsoverskriften. Klippet viser klovnepsykopaten Jokeren, der ankommer til en fest, hvor han vist ikke er inviteret…

I “The Dark Knight” må Batman denne gang stå til regnskab over for en ny fremtrædende og ustyrlig forbryderhjerne, som kaster Gotham City ud i anarki og tvinger den natsorte ridder endnu tættere på at krydse grænsen mellem helt og selvtægtsmand.

Filmen rammer de danske biografer 23. juli.Vis kommentarer (75)
Gravatar

#61 chandler75 14 år siden

40.962 hits (and counting) - og hermed den mest læste side i Filmz' historie: http://filmz.dk/stats-articles.php
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#62 zezutheboss 14 år siden

Damn, han spiller fantastisk skuespil!
Ka Ikk vente til den kommer i biffen!!
Gravatar

#63 filmz-ChesterB 14 år siden

ja han er sq en fantastisk skuespiller og jeg var så spændt på at se denne film for et par uger siden, men nu synes jeg lidt det er feset ud. der er for mange trailers og billeder og ting og sager ude nu til at jeg virkelig er spændt. se Indy DER var jeg godt nok spændt. men glæder mig dog stadig meget til at se denne film og har da også løbt billeter til hele tre af dagene i Imperial (fordi jeg ska se den med forskellige venner og familie, til jer der vil spørge "hvorfor i alverden har du dog gjort det, du har jo ikk set den endnu" :P)
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#64 filmz-SilenceDK 14 år siden

Ja med fare for at blive sablet ned i dette forum, så kan jeg altså klart bedre lide Jack som den gamle Joker. Han redder da totalt en ellers halv dårlig film. Kan ikke helt se hvad der er så fantastisk i Heath Ledger?
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fordi Film skal ses i biografen
www.cabsoft.dk/homebio.htm
Gravatar

#65 Riqon 14 år siden

#64 - Med fare for at sige det, som 100 andre vist allerede har sagt: måske man skulle se The Dark Knight, før man kalder Ledger for klud eller Gud. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#66 icetea 14 år siden

#17 Haha lige mine ord :D
Gravatar

#67 filmz-kedden28 14 år siden

R.I.P MR. Ledger det er et tab for filmens verden bare se det her klip og se hvilken pragt presentation han leverede
Gravatar

#68 filmz-tweiis 14 år siden

Jamen klassespil, hvis Heath´s spil er på samme niveau hele filmen igennem, så er det indlysende oscarnominering. Syntes at jack fremstår lidt som en kliche fra batman 1989, i forhold til de klip jeg har set af ledger.
Heeeres Johnny!!!
Gravatar

#69 dolphinfriendly 14 år siden

Uhyggeligt hvordan hype påvirker folks meningsdannelse...ingen tvivl om at det bliver spændende med Ledger; men at lovprise ham før man overhovedet har set ham virke gennem hele filmen, er ved at blive lige pubertært nok.

Gravatar

#70 filmz-Der_Rotsten 14 år siden

Jamen det her er jo genialt!! Manden spiller røven ud af bukserne, og hans psykopatiske træk kan ses i hans gang, talemåde og hektiske bevægelser! Hold kæft, hvor dette er en film, som jeg glæder mig til at se!

Skriv ny kommentar: