Disney Plus’ Marvel-serie får formentlig premiere med hele to afsnit den 15. januar.

Det bliver formentlig hele to afsnit af “WandaVision”, der får premiere på Disney Plus den 15. januar. Det skriver Murphy’s Multiverse.

Læs også: Stort Hollywood-medie: “WandaVision” kan være nøglen til “Spider-Man 3”

Mediet er nemlig kommet i besiddelse af en e-mail fra Disney Plus’ medieafdeling, der bekræfter, at “WandaVision” kommer til at strække sig over ni afsnit.

Sidste afsnit får premiere den 5. marts, hvilket altså betyder, at serien kommer til at løbe over otte uger. Det er på den baggrund, at mediet slutter sig til, at seriens første to afsnit vil få premiere den 15. januar – den del af historien er dog ikke endeligt bekræftet.

Længden på ni afsnit er dog bekræftet af en repræsentant fra Disney, skriver mediet.

“WandaVision” får premiere på Disney Plus den 15. januar.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Karter 3 år siden

Men inde på IMDB.com står der at 9. afsnit kommer den 12 marts
Gravatar

#2 Lasse Martin Jørgensen 3 år siden

#1 Interessant. Her på den officielle Disney Latino side står der, at det sidste afsnit kommer den 5. marts: https://disneylatino.com/en-enero-llega-wandavisio...
Gravatar

#3 Karter 3 år siden

#2 Spændende.
https://www.imdb.com/title/tt9140560/episodes?ref_...
Så må vi jo se hvem der har lavet en fejl :-(
Gravatar

#4 BlackJesus 3 år siden

Haha synes i er sjove :D Men er det ikke lidt specielt at der er 9 afsnit og ikke 8 eller 10? Det er måske fordi Disney ser de første 2 afsnit som 1 afsnit?

Når vi nu er igang, ved Filmz hvordan serie skuespiller bliver lønnet? Man har tidligere hørt de store skuespiller fik et beløb pr. afsnit, men passer det? Tænker ikke du får fuldløn, hvis du viser dig 90% mindre i et afsnit modsat de andre.

Skriv ny kommentar: