Det er nu blevet endeligt bekræftet, at Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis genforenes i den tredje og sidste film i rækken af “Tømmermænd”-succeser, når “The Hangover 3” starter optagelser til efteråret. Det oplyser Warner Bros. i en pressemeddelelse.

I “The Hangover 3” vil Cooper, Helms og Galifianakis atter kunne ses i rollerne som Phil, Stu og Alan – tilsammen kendt som “the Wolfpack”.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “Tømmermænd i Thailand”.

Instruktør Todd Phillips, der også med om bord på den sidste omgang “Tømmermænd”, udtaler: ”Jeg er så spændt på at gå i gang med en ny ‘Tømmermænd’-film med Bradley, Ed og Zach. Vi kommer til at overraske en masse mennesker med det sidste kapitel, vi har planlagt. Jeg lover, at det vil være en passende afslutning på vores trilogi om kaos, fortvivlelse og dårlige beslutninger.”

Det har tidligere været fremme, at den tredje film vil finde sted i Los Angeles.

Tømmermænd i Vegas” havde dansk premiere i 2009 og blev set af 179.671 danskere. Den blev i 2011 efterfulgt af “Tømmermænd i Thailand”, som overgik den første film og solgte 291.429 billetter i de danske biografer.

“The Hangover 3” får dansk premiere i maj 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Nukleon 10 år siden

Electric Boogaloo
Gravatar

#2 X&O 10 år siden

Er det bare mig eller har det ikke været ret meget fremme at den sidste film ville omhandle befrielsen af Zachs karakter fra et mentalhospital?
Gravatar

#3 Aggeri 10 år siden

Oh gud, please lad være. 2'eren var en horribel forestilling, hvor det eneste nye var lokationen.
Gravatar

#4 T-Mazz 10 år siden

Helt sikkert! Syntes 1'eren og 2'eren var helt geniale. Ekstrem fed humor, og er helt ligeglad med om de handlede om næsten det samme! Indholdet for mig var super griner. Dog håber jeg 3'eren bliver lidt anderledes, men det tyder det jo på ifølge Todd Philips udtagelser! Glæder mig!
Gravatar

#5 Goon 10 år siden

Weee, det var en god nyhed. 1'eren var bedst - det er de som regel - men man er sgu godt underholdt! "It's a monkeyyyyy" :)
Gravatar

#6 MOVIE1000 10 år siden

Gerne mere Mike Tyson :P
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 KOROR 10 år siden

Hørte en foreslå den skulle foregå i Amsterdam, hvilket jeg synes var en ganske god ide, men glæder mig nu til at se den uanset lokationen :-)

Skriv ny kommentar: