Det har indtil nu været planen at fortsættelsen til “Man of Steel”, der går under navnet “Batman vs. Superman”, skulle ramme biograferne den 17. juli 2015. Dette er ikke længere tilfældet.

Se også: Hvem bliver skurken i “Batman vs. Superman”?

Warner Bros. har valgt at udskyde den længe ventede efterfølger med omtrent et år, så den nu i stedet vil kunne ses i biograferne den 6. maj 2016.

I en officiel pressemeddelelse udtaler Warner Bros., at filmen udskydes for at give instruktør Zack Snyder og folkene bag filmen en chance for at visualisere deres sande vision – givet filmens komplekse og samtidig enormt visuelle historie. Rygter går dog på, at udskydelsen mere er grundet en benskade, den kommende Batman, Ben Affleck, er blevet påført.

Når filmen så endelig rammer biograferne den 6. maj 2016, vil det igen være med Henry Cavill som Superman, mens Affleck vil spille Batman. Amy Adams, Diane Lane og Laurence Fishburne vil desuden gentage deres roller fra “Man of Steel”, mens Gal Gadot dukker op som Wonder Woman.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#21 Geekalot 9 år siden

hehe åbenbart den eneste der bedre kan lide Dc universet en marvel :/
Gravatar

#22 Jack Slater 9 år siden

Det som irriterer mig mest er at det ikke er en "ægte" "The Dark Knight Returns". Ville virkelig gerne have set Zack Snyder lave den (Gerne med en eller anden old-school action-helt-skuespiller", men så er det jo godt at den animerede udgave nærmest er perfekt.

Jeg er stadigvæk i tvivl om den her nye film er en superman film eller mere end 50/50 batman og superman film.
Gravatar

#23 Batsy 9 år siden

Geekalot (21) skrev:
hehe åbenbart den eneste der bedre kan lide Dc universet en marvel :/


Indtil videre har marvel fået bedre film generelt og det en af grundene at mange synes marvel er bedre pga de generelt bedre film.

The Green Lantern var sølle, Man of steel var en blandet cocktail, Nolans batman var en stor succes, Arrow er vidst postivt modtaget.

Tror dog bare Warner aldrig har sat særlig meget magi til deres DC comic universe film sådan rigtigt og håber lidt det her kan vise at DC har nogle fede helte.

Vi kan dog alle nyde tegneserierne og Warner brothers animerede film som eksempelvis den fremragende Justice Leauge afsnit, fantastisk tegnefilms serie.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#24 Geekalot 9 år siden

#23 true, men kan ikke passe de ikke kan lave nogle gode film, de har jo tons af tegneserier og historier at leje med. Bedre historier i Dc en i Marvel, men som sagt marvel har lavet nogle gode film ud af deres historier :)
Gravatar

#25 Fredag 9 år siden

Når man tænker på middelmådigheden MoS, så lyder det fornuftigt at udskyde den. Tænker dog også, om det vidner om, at DC har forsøgt at køre deres film desperat i stilling uden en gennemtænkt strategi, for at hamle op med Marvel.

Uanset, så tror jeg ikke længere på at Snyder vil være i stand til at levere et mesterværk (max en solid gang underholdning, men det kan jo også være fornemt nok, når vi nu må nøjes). Men DC kan forsøge hvad de vil, de kommer næppe til at leve op til verdens mest vellykkede og bedste superheltefilm, The Avengers. Indrømmet, de var med deroppe med The Dark Knight, men den har ikke så mange glædelige gensyn gemt i sig og med The Dark Knight begyndte det jo atter at gå ned ad bakke, selv om jeg virkelig godt kunne lide den.....Jeg tvivler dog egentlig også på at Marvel når det niveau igen:)
Gravatar

#26 Batsy 9 år siden

Geekalot (24) skrev:
#23 true, men kan ikke passe de ikke kan lave nogle gode film, de har jo tons af tegneserier og historier at leje med. Bedre historier i Dc en i Marvel, men som sagt marvel har lavet nogle gode film ud af deres historier :)


Er helt enig! Det er dybt mærkeligt hvorfor der ikke blevet lavet godt ud af DC comics universe fra andre helte end superman og batman.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#27 Driver 9 år siden

Fridag (25) skrev:
Men DC kan forsøge hvad de vil, de kommer næppe til at leve op til verdens mest vellykkede og bedste superheltefilm, The Avengers.

That's debatable! Magen til overvurderet popkorns flick, skal man lede længe efter.

Desuden tror jeg godt, Snyder kunne præstere en god film, HVIS manuskriptet dertil er godt. Han har jo sans for, hvordan man arbejder med big budget blockbustere.

Det er som om, at nogle af jer glemmer, at Snyder ikke skrev Man of Steel. At man synes MoS var en svipser, må altså også være Goyer og til dels Nolan ansvar.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#28 the_paki_don 9 år siden

Driver

Avengers opfylder sit formål, fordi den er meget klart skabt som netop en popcorn flick, mens Man of Steel forsøgte at være et dybt dramatisk værk, mens det OGSÅ forsøgte at være en popcorn flick og ender med at falde mellem de to stole, som den prøver at balancere på i sit forsøg på et epic split (epic split skal siges sådan lidt halv hviskende).

Fridag

Jeg har indtil videre ikke tænkt mig at være bange for, om de kan nå "The Avengers" niveauet igen, simpelthen fordi der er tænkt over en længere periode i stedet for "holy shit, they liked it... LET'S MILK IT!", men at det netop har været opfostret til at være en epic milking cow (epic milking cow skal siges sådan lidt halv hviskende), så tror jeg mere på, at det kommer til at fortsætte med at være gode fortsættelser. :)

Jeg venter stadigvæk på, at Ben Affleck trækker sig tilbage. Evt. ind i J-Lo's numse, hvis det absolut skal være.

Gravatar

#29 Fredag 9 år siden

Det en fin pointe Paki-Don:) I øvrigt kan jeg se at jeg glemte et 'Rises' da jeg skrev det gik ned ad bakke med The Dark Knight.
Gravatar

#30 Kviesgaard 9 år siden

Driver (#27) skrev:
Det er som om, at nogle af jer glemmer, at Snyder ikke skrev Man of Steel. At man synes MoS var en svipser, må altså også være Goyer og til dels Nolan ansvar.


Zack Snyder skrev Sucker Punch, som jeg rent personligt finder, at være noget af værst bras jeg længe har udsat mig selv for og har svært ved, at afgøre over for mig selv, hvad for en jeg finder værst af henholdsvis Sucker Punch og Man of Steele. At Goyer og til dels Nolan stod for manuskriptet til Man of Steele, fritager vel ikke Zack Snyder for ansvar. Hvis det er tilfældet, så er Watchmen, hvis man synes den er god, vel ikke Zack Snyders fortjeneste, men derimod Alan Moores.

Og så bare lige for en god ordens skyld. Ovenstående minus citat er blot min egen personlige holdning.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: