Det har indtil nu været planen at fortsættelsen til “Man of Steel”, der går under navnet “Batman vs. Superman”, skulle ramme biograferne den 17. juli 2015. Dette er ikke længere tilfældet.

Se også: Hvem bliver skurken i “Batman vs. Superman”?

Warner Bros. har valgt at udskyde den længe ventede efterfølger med omtrent et år, så den nu i stedet vil kunne ses i biograferne den 6. maj 2016.

I en officiel pressemeddelelse udtaler Warner Bros., at filmen udskydes for at give instruktør Zack Snyder og folkene bag filmen en chance for at visualisere deres sande vision – givet filmens komplekse og samtidig enormt visuelle historie. Rygter går dog på, at udskydelsen mere er grundet en benskade, den kommende Batman, Ben Affleck, er blevet påført.

Når filmen så endelig rammer biograferne den 6. maj 2016, vil det igen være med Henry Cavill som Superman, mens Affleck vil spille Batman. Amy Adams, Diane Lane og Laurence Fishburne vil desuden gentage deres roller fra “Man of Steel”, mens Gal Gadot dukker op som Wonder Woman.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#1 Batsy 10 år siden

En fornuftig beslutning håber jeg.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 Kviesgaard 10 år siden

#1

Personligt kan jeg nu ikke se noget som helst fornuftigt i det projekt, hvilket i overvældende grad skyldes min oplevelse af Man of Steele, som jeg fandt var årets største skuffelse for mig. Så var der nu mere spas og underholdning i Pacific Rim. Igen blot min egen personlige holdning.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Driver 10 år siden

#2

Og lidt off-topic at blande Pacific Rim ind i diskussionen. Blot MIN egen personlige holdning ;)

On topic, så har jeg altså svært ved at se, hvordan de skal vinkle den her. Karrieredræbende, bliver den nok ikke for Sneider og co., men hvad kan man bruge sådan et oplæg til Justice League her til, hvis det ender med at give associationer til Batman & Robin, hvilket jeg godt kan frygte. Overdrivelse fremmer dog forståelse.

Er træt af, at de føler, de skal gå Marvel i bedende, bare fordi, at den yderst ordinære Avengers film tjente godt. Vi har ikke brug for en Justice League film, jeg har I hvert fald ikke.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#4 Slettet Bruger [1311835490] 10 år siden

Tjah. Jeg kunne godt lide Man of Steel og jeg så frem til fortsættelsen. Men efter at de blev ved med at tilføje den ene superhelt efter den anden, så virker det mere som om WB forsøger at malke på Justice League-koen præmaturt, for at konkurrere mod Marvel's Avengers. Fortsættelsen er blevet mindre og mindre interessant og min reaktion på, at de udskyder den til 2016, kan opsummeres med en gif.
Gravatar

#5 Kviesgaard 10 år siden

Driver (#2) skrev:
Og lidt off-topic at blande Pacific Rim ind i diskussionen. Blot MIN egen personlige holdning ;)


Ok måske var det lidt uden for emnet, men grunden til, at jeg hev Pacific Rim ind, skyldes The Insiders dugfriske anmeldelse af Blu Ray udgaven og den verserende diskusion i den tråd. Beklager hvis jeg på nogen måde har foranledet en afsporing af diskusionen omkring udsættelsen af Superman vs. Batman.

On Topic.
Hvis den virkelige årsag til udsættelsen skyldes, at den gode hr. Affleck har pådraget sig en benskade, hvorfor i alverden kan filmstudiet så ikke bare melde det ud, i stedet for at severer os for en lodret løgn?

Spørgsmål.
Burde filmen stregt taget ikke hedde: Man of Steele vs The Dark Knight ( Rises, eftersom han vel kommer ovenpå igen efter benskaden )?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 the_paki_don 10 år siden

Nu mangler vi blot nyheden om, at Ben Affleck ikke kan medvirke i filmen pga. at udskydelsen af filmen påvirker hans tidsplan for andre projekter!

THAT WOULD MAKE MY YEAR! Og vi er jo lige startet! :)
Gravatar

#7 Christo 10 år siden

Håbede ellers lige da jeg så overskriften, det var pga. instruktør skift :(
Gravatar

#8 gladiator 10 år siden

Kan ikke se det skulle rede filmen.. Det virker som om, at Warner har umådeligt travlt med at koble alle helte, skurke og historier ind i denne film, og frygter det ender som det mismask det lyder som om, indtil videre...

Superman vs Batman ville snildt hive lige så mange penge ind, som Avengers, hvis man bare gad lave en ordentlig historie... Man Of Steel historien var noget lort, hvis det ikke havde været for Crowe, Lane og Costner.. Og deres spiltid var desværre alt, alt for lille...

At Zack Snyder så også instruerer igen... SUK!
Gravatar

#9 Mikkel Abel 10 år siden

Så så, nu er der ingen grund til at male fanden på væggen med "alle disse helte og skurke" som Warner Bros. vil have smidt ind hurtigst muligt. Husk nu, at næsten alt indtil videre er rygter og ikke nødvendigvis har noget hold i sig. Batman og Superman er reélt set de eneste officielle karaktererer indtil videre, samt Wonder Woman, der rygtes til at medvirke i noget der ligner en cameo-rolle.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#10 Driver 10 år siden

the_paki_don (6) skrev:
Nu mangler vi blot nyheden om, at Ben Affleck ikke kan medvirke i filmen pga. at udskydelsen af filmen påvirker hans tidsplan for andre projekter!

THAT WOULD MAKE MY YEAR! Og vi er jo lige startet! :)

Never! Tværtimod. Om få dage, bliver J-Lo annonceret som den nye Catwoman. Du hørte det her først. ;)
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: