Der var i weekenden premiere på tre nye film i de amerikanske biografer. Det blev Nicolas Cage-filmen “Knowing”, der i sidste ende løb med sejren flere længder foran de to andre premierefilm “Duplicity” og “I Love You, Man”.

“Knowing” erobrede førstepladsen med over $24 mio., der er den sjettebedste åbning for en Cage-film, mens “I Love You, Man” blev 2’er med $18 mio. “Duplicity” måtte nøjes med tredjepladsen, da den omsatte for $14,4 mio.

Watchmen” fortsatte i denne weekend dens styrtdyk, der i denne weekend bestod i et omsætningsfald på over 62 procent, hvormed dens omsætning kom ned på $6,7 mio. i denne weekend. Filmen rammer i den kommende weekend formentlig en samlet omsætning på $100 mio., men det er næppe nok til at indfri filmens store budget på $150 mio. i produktionsomkostninger alene.

I næste weekend er der premiere på filmene “Monsters mod Aliens”, “The Haunting in Connecticut” og “12 Rounds”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 David Munch 12 år siden

Glæder mig til at se Knowing. Jeg kan nu også generelt godt lide Cage's film, selvom han da ikke ligefrem har den mest diverse mimik.. Han har bare en tendens til at tage manuskripter som er lidt anderledes end det man normalt ser.. :D
Gravatar

#2 filmz-Narniabæver 12 år siden

Venter spændt på The Knowing, Monsters VS Aliens og The Haunting in Connecticut.
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#3 colocho 12 år siden

I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#4 database 12 år siden

Jeg har hele tiden været lidt skeptisk over for Knowing, mest pga. Cages medvirken. Men det ser ud til at den er blevet godt modtaget i usa, så jeg nærer lidt håb for Cage endnu :)
Gravatar

#5 mr gaijin 12 år siden

#4 Godt modtaget? Det er den nu ikke af alle kritikere. Den har en rating på 25% på Rottentomatoes, og 15% blandt topkritikerne.

NY Times-anmelderen mener netop, at Cages skuespil spolerer festen. Jeg vil nok se den af en nysgerrighed til alle Proyas film, men jeg forholder mig stadig skeptisk.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#6 database 12 år siden

#5 Ja okay, jeg har ikke undersøgt det dybt nok :)

Den har bare fået en rimlig god imdb rating af en Cage film at være, og brugerne er også forholdsvist positive over for filmen. Men det kan så igen diskuteres, hvor meget der skal lægges i det, når det er en imdb rating :)
Gravatar

#7 CensoreD 12 år siden

#6

man kan lægge lige så meget i ved en kritikers. Bare fordi en eller flere kritiker ikke kan lide filmen, kan man jo selv godt lide filmen. Derfor læser jeg aldrig hvad kritiker skriver.
Gravatar

#8 elwood 12 år siden

Cage er et kvalitets stemple!

I Approve this movie 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 database 12 år siden

#7 Det er så igen op til en selv. Jeg oplever tit at jeg er enig med kritikerne og derfor har de en indflydelse på hvad jeg bruger min penge på.
Gravatar

#10 mr gaijin 12 år siden

#9 Samme her. Kritikere lever af at forholde sig til film, og de bedste kan derfor give en kontekst og en perspektivering med i deres anmeldelser. Samtidig er de mere tilbøjelige til at bruge argumenter, som man kan erklære sig enig eller uenig i, i stedet for blot ratings fra 1-10.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: