I flere år har der været rygter om, at en fortsættelse til Ben Stillers kulthit ”Zoolander” fra 2001 var på trapperne. Og skal man tro Will Ferrell, der spillede den udsyrede modemogul Jacobim Mugatu i originalen, er ”Zoolander 2″ tættere på, end nogensinde før.

Se også: Justin Theroux skriver og instruerer “Zoolander 2”

”Vi skal snart lave en gennemlæsning af et nyt manuskript til fortsættelsen, og Mugatu er en del af den nye historie,” siger han til hjemmesien JoBlo.com.

Will Ferrells udtalelser ligger dermed godt i forlængelse af det instruktøren og forfatteren af fortsættelsen, Justin Theroux, sagde til Slashfilm.com i sidste måned:

”Ja, vi har et manuskript til “Zoolander 2”, som vi lige nu arbejder på at få strammet op og gjort færdigt. Jeg vil ikke jinxe noget, men meget tyder på, at vi snart kan få fortsættelsen op at køre,” sagde han.

Den originale film om den tomhjernede model Zoolander fik et stort kultfølge, da den udkom i begyndelsen af det nye årtusinde, og i 2012 kårede verdens største filmmagasin Empire Ben Stiller-komedien til ‘den 22. sjoveste film nogensinde.’

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Den fede 9 år siden

Vigtigt! Jeg kan ikke se, hvordan en 2'er uden Ferrell kunne forsvares. Han var en stor del af etterens succes.

Og gud hvor jeg håber sønnike hiver Jerry Stiller med igen. Bare en cameo burde være nok til at få mig i knæ af grin.
Gravatar

#2 Lard Hanson 9 år siden

So hot right now.

Skriv ny kommentar: