I weekenden var det ikke kun årets Oscar-uddeling, der blev afholdt. Nej, en anden knap så prestigefyldt prisfest fandt også sted. En prisuddeling, der ikke bliver snakket helt så højt om i Hollywood. Nemlig The Golden Raspberry Award – bedre kendt som Razzie-prisen. Prisen er den diametrale modsætning til Oscaren og hædrer alt det skidt, der er blevet sendt ud i løbet af året.

Se også: Oscar 2014: De danske film – kommer ‘Helium’ til kort?

De helt store tabere blev Will Smith og sønnen Jaden Smith. De fik nemlig priserne for ‘Værste mandlige birolle’, ‘Værste mandlige hovedrolle’ og ‘Værste duo’ for deres præstationer i M. Night Shyamalans sci-fi flop “After Earth”. “Movie 43” fik ligeledes tre priser. Ensemblefilmen modtog prisen for ‘Værste film’, ‘Værste instruktør’ (med hele 13 instruktører) og ‘Værste manuskript’ (med hele 20 forfattere).

Den helt store overraskelse var dog, at Adam Sandler-filmen “Drengerøve 2” ikke vandt en eneste pris. Med seks Razzie-priser er Adam Sandler nemlig en af de største Razzie-vindere gennem tiderne.

Se resten af vinderne hos Razzie.com

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Juiceren 9 år siden

Er stor WS fan, men After Earth er godt nok en træls plet på hans ellers (efter min mening) fantastiske række af film.
Man må håbe han har lært at hans søn skal stå på egne ben med det han nu vil i livet for det er godt nok op ad bakke med skuespillet.
Gravatar

#2 elwood 9 år siden

Just the two of us, just the two of us. haha ha haaa
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Lord Beef Jerky 9 år siden

Fortjent! Tillykke Smith og junior!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#4 KasperBS 9 år siden

Synes After Earth var ganske god underholdning, så den da jeg var syg, på en grå og trist hverdag. Når det så er sagt, er det heller ikke en film jeg giver topkarakter. Så den ligger nok på 3 ud af 6 stjerner herfra.
Gravatar

#5 KEiZ 9 år siden

Ved ikkerigtit hvad jeg skal syntes, After earth, er da ikke den bedste film i historien, men heller ikke den værste der kom ud sidste år.

Tror det her razzie-award, deler ud til dem de mener kunne være "sjovest" at give dem til i år var det bare oplagt at gå efter far + søn duoen i en film der floppede og fik dårlige anmeldelelser.

Derfor ikke noget til Sandler....

kunne være intressant hvis det faktisk var et representativt udpluk af alt det lort Hollywood sprøjter ud for shit der er meget der er ringere end after earth... og dem der gav priserne tog det mere "seriøst" og ramme det der var dårligst og ikk gav mest publicity...
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 rammy 9 år siden

Helt fortjent - tillykke :)
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#7 Chrisenry 9 år siden

#5 - Helt enig. Selvom After Earth ikke er en god film, så er det svært at forestille sig det skulle være den værste. Det er selvfølgelig langt mere kontroversielt, på den sjove måde, at tildele en superstjerne som Will Smith en Razzie frem for et mindre kendt navn.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 9 år siden

Nu uddeles prisen også til røvelendige A-film, og jeg kan ikke selv komme i tanke om en værre af slagsen fra sidste år.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 Ispep 9 år siden

Det var da også M. Nights 3 razzie (1 win) nominering for værste instruktør. Han burde bestemt også have fået den for Lady in the Water.

Edit: hov, han var sgu også nomineret for en razzie for Lady in the Water og vandt sågar for skidtet. Nu hænger det hele sammen.
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 9 år siden

Ispep (9) skrev:
Det var da også M. Nights 3 razzie (1 win) nominering for værste instruktør. Han burde bestemt også have fået den for Lady in the Water.


Hear hear!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: