Hvis du er fan af tv-serien “Breaking Bad”, så er der gode nyheder. Vince Gilligan, der står bag serien om den kræftramte Walter White, er nemlig klar med sin næste serie.

Se også: Officielt: “Breaking Bad”-prequel får grønt lys – Hedder “Better Call Saul”

“Battle Creek”, som serien er blevet døbt, vil omhandle to politimænd med meget forskellige verdensopfattelser. Mens den ene bruger kynisme og vildledelse til at rydde op i gaderne, så er den anden naiv, tillidsfuld og afhængig af sine mange ressourcer.

X-Men” instruktøren Bryan Singer skal både instruere seriens pilotafsnit og producere serien, der indtil videre kommer til at bestå af 13 afsnit. Castet består på nuværende tidspunkt af Dean Winters (“Oz”), Kal Penn (“House M.D.”) og Oscar-nominerede Janet McTeer (“Albert Nobbs”).

Det forventes, at “Battle Creek” vil få premiere senere i 2014.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Frederik 5 år siden

Måske lige værd at nævne at Gilligan ikke skal være showrunner som han var på "Breaking Bad", men bare producerer serien og har skrevet det første afsnit.
Gravatar

#2 JHP 5 år siden

Præcis. Uden selvfølgelig at vide det, så ligner det lidt en tjeneste fra Gilligan, mht. til hans involvering i denne her serie, det ses alligevel relativt tit indenfor branchen.

Skriv ny kommentar: