Wonder Woman” har indtjent næsten 800 millioner dollars på verdensplan. Derfor er det ikke ligefrem nogen overraskelse, at en fortsættelse er på vej. Det er heller ikke overraskende, at instruktør Patty Jenkins får lov til at fortsætte sit succesfulde arbejde med franchisen – ovenikøbet med en med kæmpe lønforhøjelse.

Se også: ”Wonder Woman 2″ sender Diana Prince i kold krig imod Sovjet

Det er Deadline, der erfarer, at Jenkins og Warner Brothers er ved at indgå en aftale, der vil gøre Jenkins til den bedst lønnede kvindelige instruktør nogensinde. Lønnen vil desuden være på niveau med det, som mandlige instruktører kan forvente at tjene efter en lignede box office-succes.

“Wonder Woman” sikrede Jenkins titlen som den kvindelige instruktør med filmhistoriens største åbnings-weekend.

“Wonder Woman 2” får premiere d. 12. december i 2019.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Hive 4 år siden

Jeg kan da heller ikke se hvorfor hun *ikke* skulle tjene ligeså meget som en mand, der har indtjent tilsvarende penge...? Den slags burde slet ikke være en sensation.

At der så generelt er for meget piv fra kvindelige skuespiller (*host* Jennifer Lawrence) om lønninger til kvinder i Hollywood er jo en anden sag...
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 så du kan ikke se hvorfor en kvinde skulle tjene mindre, men syntes der er for meget piv når de gør ?
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

Syntes nu også at når de levere skal belønnes derefter, producere og diretors. Mand eller kvinder spiller ingen rolle. Generelt burde de få lidt mere i posen hvor nogle andre i branchen faldt lidt, til dem der ikke kan regne det ud, er det mine egne tanker.....
Men måden man får mere i løn på siger noget. Som #1 nævner Jennifer Lawrence, så burde hun ikke få en krone mere, bare på måden hun gør det på. Løn har man aftalt inden man går igang, man begynder ikke at tude over man har fået for lidt når man er færdig med at indspille en film...
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 jeg sætter mig ikke så meget ind i det at jeg ved det, men var hendes klage ikke mere generelt at kvinder i hollywood tjente mindre end mænd, end det var en specific klage over en færdigindspillet film ?
Gravatar

#5 Hive 4 år siden

Mejse (2) skrev:
#1 så du kan ikke se hvorfor en kvinde skulle tjene mindre, men syntes der er for meget piv når de gør ?


Du misforstår mig. Jeg siger, at mænd og kvinder skal have samme løn for at skabe samme værdi.

Det jeg til gengæld vil postulere er, at en kvinde som Jennifer Lawrence ikke har samme værdi som de største mandlige stjerner. Du kan ikke bygge en blockbuster op udelukkende på at Jennifer Lawrence er med i den - men det kan du med f.eks. Tom Cruise, The Rock, Arnold Schwarzenegger, Ryan Reynolds, osv.. De fleste kvindelige stjerner har simpelthen ikke ligeså meget star power som de største mandlige stjerner. Man kan diskutere hvorfor det gør sig gældende, men det er jo så en lidt anden snak.
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#5 det er der helt sikkert noget om :) med undtagelse måske lige af Wonder Woman som artiklen jo også handler om, og det er sikkert et eksempel eller to mere, men ja generelt er der noget om det.

Skriv ny kommentar: