Sidste gang vi mødte Batman, var han vred. Ikke mindst på Superman. I den kommende “Justice League” bliver det dog en mindre vred, mere traditionel Batman, vi får at se. Det fortæller Ben Affleck.

Se også: Casey Affleck: Ben Affleck vender næppe tilbage til “The Batman”

Det er Entertainment Weekly, der har talt med Batman-skuespilleren. Han fortæller, at det ikke er “Batman v Superman”-udgaven af Den mørke ridder, vi kommer til at møde i “Justice League”:

”‘Batman v Superman’ adskilte sig lidt fra den traditionelle Batman. Her startede han med en masse vrede, der var rettet mod Superman, fordi mange af hans kolleger døde i Supermans kamp mod Zod. Han holdt fast i sin vrede. På en lidt irrationel måde. I denne har vi dog en meget mere traditionel Batman. Han er heroisk. Han gør tingene på sin egen måde, men han vil redde folk. Hjælpe folk,” forklarer Affleck.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Hive 9 måneder siden

Det var fandme også en lorte-Batman i den film. Men Affleck spillede ham ganske fint.
Gravatar

#2 FlushNorris 9 måneder siden

#1 Smag og behag.. var lige mig med den "træt af det hele"-Batman-type.
Håber ikke de går for langt væk fra det igen.
Gravatar

#3 MadsFalk 9 måneder siden

Affleck gjorde det godt som Batman, men selve Batman var elendigt skrevet. Hvordan kan verdens største detektiv være den sidste der regner ud at Superman er god og Lex er ond..
Gravatar

#4 Pistolprinsen 9 måneder siden

Ben Affleck kan bare ikke spille skuespil - enhver rolle han har haft er bare ikke "troværdig" - han "bærer" aldrig rollen!

Han skulle holde sig fra skuespil - på den side af kameraet, for når han er på den anden side af kameraet, f.eks. som instruktør eller producer, så er han nærmest genial!

Men, han har i hvert fald ødelagt Batman for mig...
Fucking Filmz!!!
Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!!
Godt der findes anti-anti-AdBlock!

Skriv ny kommentar: