Warner Bros. har udsendt en ny featurette til “Wrath of the Titans”, der fokuserer på en af filmens mest gyselige monstre – kimæren.

Se featuretten her.

“Wrath of the Titans” foregår ti år efter begivenhederne i “Clash of the Titans”. Efter sin heroiske sejr over den frygtindgydende Kraken forsøger Zeus’ søn, Perseus, at leve et mere tilbagetrukket liv som fisker, alene med sin 10-årige søn, Helius.

Imens raser kampen om overherredømme mellem guderne og titanerne. Guderne, der er alvorligt svækket af menneskehedens svigtende støtte, er ved at miste kontrollen over de tilfangetagne titaner og deres grusomme leder, Kronos.

Foruden Sam Worthington i hovedrollen som Perseus vender bl.a. Liam Neeson og Ralph Fiennes også tilbage som Zeus og Hades. I næste uge drager Filmz TV i øvrigt til London for at tale med Worthington samt skuespilleren Toby Kebbell og instruktøren Jonathan Liebesman. Du kan se vores eksklusive interviews i næste uges Filmz TV!

Titanerne slipper vreden løs i de danske biografer 29. marts.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mister Marvel 11 år siden

Ser meget spændene ud.
Men også vildt overnaturligt.

Tror det blir en god film.„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 Batsy 11 år siden

trekkie77 (1) skrev:
Ser meget spændene ud.
Men også vildt overnaturligt.

Tror det blir en god film.


Den græske mytologi er meget overnaturlig, men en fantastisk myte(r)

Men damn det virkelig, virkelig flotte effekter.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 simpel 11 år siden

Er skide ligeglad med om selve filmen og dens handling bliver god. Det her bliver vild gold underholdning, og det tætteste man kommer på en God of War film nu her.!!
Gravatar

#4 Nicki52 11 år siden

Ser den bare for at blive underholdt. Er der nogen der har set 3D for nylig? Kan den person fortælle om det er blevet bedre.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: