Det amerikanske tv-program Entertainment Tonight har udsendt en kort forsmag på traileren til zombiefilmen “World War Z”, der får premiere i programmet på torsdag.

Se den lille forsmag her.

“World War Z” omhandler FN-agenten Gerry Lane (Brad Pitt), som må rejse jorden rundt for at stoppe en hurtigt spredende zombie-epidemi, der truer med at tilintetgøre menneskeheden.

Foruden Pitt tager også Eric West, James Badge Dale, Matthew Fox og David Morse del i kampen mod zombieinvasionen.

Filmen, der er instrueret af Marc Forster (“Quantum of Solace”) ud fra et manuskript af Damon Lindelof (“Prometheus”) og Matthew Michael Carnahan (“The Kingdom”), står til at ramme biograferne 11. juli næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#11 Lawman. 9 år siden

#8 - Nu spillede de ikke en så stor aktiv rolle i IAL, men skjulte sig mere i skyggerne indtil sidste akt. Her skal de vel spille en væsentlig større rolle, og så er det lidt belastende at de er så dårligt lavet. Det ligner som #2 siger en flodbølge af zombier. Men der er noget tid endnu, meget kan nå at ændre sig :)
Gravatar

#12 MoH 9 år siden

Kan bogen anbefales?
Gravatar

#13 NeTic 9 år siden

Nu har jeg ikke læst bogen, men der findes efterhånden en del forskellige zombier.

Magiske rejste døde
Levende med virus/sygdom/mutation
Rejste døde pga virus/sygdom/mutation
MMO nørder
Alm mennesker med tømmermænd
osv...

Tjek evt dette skema:
http://scottkenemore.files.wordpress.com/2010/09/z...
Gravatar

#14 cunninglinguist 9 år siden

Åh nej, ikke Lindelof. Ubesvarede spørgsmål og ligegyldige "mystery teasers"... lad nu ikke den mand ødelægge mere.

Håber Carnahan kan holde ham lidt på rette sti.
Gravatar

#15 PredatorX 9 år siden

Hahahahahahahahahaha... jeg er helt færdig af grin. Jeg har glædet mig til denne film i årevis, og nu ser jeg denne helt igennem retarderede trailer. Årrrh for helvede.

NeTic (13) skrev:
MMO nørder


lol
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#16 steadi07 9 år siden

#6 - Nej, jeg husker også zombierne i bogen som stavrende, ikke løbende. Desuden ligner det mere psyko-hurtigt løb i traileren.

#12 - Ja! Det er stadig en af mine favoritbøger, som jeg læser igennem fra tid til anden. Beskrivelserne af, hvordan verden reagerer er virkeligt godt beskrevet. Sydafrika's reaktion er en af de vildere.


Efter at have set traileren, eller previewet, så har jeg næsten opgivet filmen. Jeg havde glædet mig til en filmatisering af bogen, men det her har vist kun bogens titel til fælles.
Gravatar

#17 JokerzReality 9 år siden

Damon Lindelof = Æv...
Gravatar

#18 Ispep 9 år siden

Argh... ikke den forfatter igen. Lad os håbe Forster kan levere varen. Tror ikke helt på det med de senere skuffelser in mente, men lad os nu se.
Gravatar

#19 Kruse 9 år siden

Bare rolig, det er ikke Damon Lindelof der har stået for grundelen af filmens manuskript. Filmen havde bare så mange problemer, og havde brug for nye optagelser og omskrivninger af manuskriptet, at Lindelof blev hyret til at fikse det. At det så ikke gør det bedre, er så en anden sag, men jeg tror bare ikke at Lindelof er den største "synder" i dette projekt.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#20 DannyPhilipsen 9 år siden

Jeg tror jeg hopper pænt over denne film

Skriv ny kommentar: