Som om kineserne ikke har nok at bekymre sig om med en genstridig nordkoreansk diktator, skal de nu også udsættes for en tvivlsom dansk eksportvare i form af “Far til fire”.

Far til fire – på hjemmebane”, den forrige film i serien om far og de fire unger, er således netop blevet solgt til Kinas største statslige tv-udbyder CCTV, der sender til mere end en milliard mennesker. Det forventes, at det kinesiske publikum får filmen at se i foråret 2011.

Da Filmz’ anmelder Søren Ildved anmeldte “Far til fire – på hjemmebane” i 2008 gav han den 2 stjerner og beskrev den bl.a. som “overflødigt gylle”.

Læs hele Filmz’ anmeldelse af “Far til fire – på hjemmebane”.

Filmen, der er den tredje film i den nyere serie om “Far til fire”, er desuden solgt til tysk og fransk tv. 25 lande har nu købt en eller flere af de fire film i den nyere serie, oplyser producenten ASA Film Productions.

Herhjemme blev “Far til fire – på hjemmebane” set af knapt 400.000 i biograferne, og i år blev serien fulgt op af “Far til fire på japansk”, der med 430.000 solgte billetter er årets mest sete danske film i biograferne.

I 2011 får Filmz’ anmelder mulighed for atter engang at stikke til far og de fire unger, når “Far til fire – tilbage til naturen” får premiere op til skolernes efterårsferie.

Se også: ”Far til fire” slår Disney i de danske biografer.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 raylewis 11 år siden

wikileaks røber at nordkorea`s censur mod al fremmed kultur først startede det år niels olsen blev uddannet som skuespiller-
Gravatar

#12 Nukleon 11 år siden

Gad vide om det bliver ligesom Olsen Banden i DDR, hvor det var en af de få vestlige produktioner der slap igennem og blev helt vildt populært?
Gravatar

#13 Monkeyking 11 år siden

nooooooo the humanity!
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."

Skriv ny kommentar: