Adam Sandler kæmper mod Donkey Kong i første trailer til “Pixels”


Jorden bliver endnu engang invaderet af aliens i den kommende komedie “Pixels”, men denne gang i en lidt anden form – menneskeheden må nemlig bekæmpe klassiske arkadespilsfigurer fra firserne i form af kendte skikkelser, som Donkey Kong, Pac-Man og Frogger. Nu kan du se første trailer her.

Se også: Pac-Man går amok på første plakat til Adam Sandlers “Pixels”

“Pixels” er baseret på en fransk kortfilm fra 2010 og handler om en flok gamers, der må hjælpe den amerikanske regering, da jorden bliver angrebet af en række videospilskarakterer fra 80’erne.

Adam Sandler (“Click”) leder an, når verden skal reddes sammen med blandt andet Peter Dinklage (“Game of Thrones”), Michelle Monaghan (“True Detective”), Kevin James (“Drengerøve 2”) og Josh Gad (“Frost”).

“Pixels” instrueres af Chris Columbus (“Harry Potter og De Vises Sten”) og kan ses i de danske biografer den 23. juli i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Siriak 5 år siden

Traileren startede godt ud og filmen virkede faktisk som om den kunne gå hen og blive sjov.. men efterhånden som jeg kom længere i den, opdagede jeg at det bare er endnu en Adam Sandler film!
Gravatar

#2 Star Trek fever 5 år siden

Den ser monster nice ud

Glæder mig til Sandler
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

#1 stop nu dig selv, du har jo ikke set filmen endnu.
Gravatar

#4 Schranke 5 år siden

Sandler er vidst futurama fan :D
Læs "Raiders of the Lost Arcade" og så har du plotted til pixels
Gravatar

#5 Silver666 5 år siden

Ligner bras
Gravatar

#6 danish99 5 år siden

Sandler har skuffet i de sidste mange år, filmen ligner en god gang latterlig ligegyldig fis.
King
Gravatar

#7 dunga 5 år siden

#3 Stop nu dig selv, selv...

Har man set en Sandlerfilm har man set alle Sandlerfilm. Samme koncept alle filmene bygger over, og så har han sine private venner med i biroller, som er totalt inkompetente skuespillere... Denne her film har et større budget, men stadig de samme elendige skuespillere på nær Michelle Monaghan og Peter Dinklage. Der er vist en grund til at Sandler og hans film altid vinder en "Razzie" eller er nomineret....
Gravatar

#8 Geekalot 5 år siden

Så kan jeg slet ikke forstå du har gidet at se mere en 2 af hans film så....... han har jo lavet flere gode film, så skal ikke gøre mig klog på om du har lukket øjne når du dømmer en film.
Gravatar

#9 dunga 5 år siden

#8 Hvis du helt seriøst mener at han har medvirket i flere gode film, så har jeg vist mere berettigelse til at bedømme film end du har. Det er vist dig der bedømmer med lukkede øjne...

Sandler toppede med Golfbanens skræk og efter der har han bare kopieret sig selv på nær i Punch-Drunk Love. Hvis du kigger på bedømmelserne på IMDB.com bliver alle hans film vurderet til bundkarakter, og hvert år til "Razzie-award" er Sandler og den pågældende film nomineret og tit vinder. Det fortæller vist alt....

Og i forhold til at se hans film, så bliver de jo skamvist på TV3 og 3+, så derfor får jeg en gang i mellem set nogle af hans film. Et kvarter til 20 minutter er dog rigeligt til at bedømme filmen...
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

Gir mig, følger trop og dømmer dig efter de 2 indlæg her. Det jo det samme.

Skriv ny kommentar: