Adam Sandler kæmper mod Donkey Kong i første trailer til “Pixels”


Jorden bliver endnu engang invaderet af aliens i den kommende komedie “Pixels”, men denne gang i en lidt anden form – menneskeheden må nemlig bekæmpe klassiske arkadespilsfigurer fra firserne i form af kendte skikkelser, som Donkey Kong, Pac-Man og Frogger. Nu kan du se første trailer her.

Se også: Pac-Man går amok på første plakat til Adam Sandlers “Pixels”

“Pixels” er baseret på en fransk kortfilm fra 2010 og handler om en flok gamers, der må hjælpe den amerikanske regering, da jorden bliver angrebet af en række videospilskarakterer fra 80’erne.

Adam Sandler (“Click”) leder an, når verden skal reddes sammen med blandt andet Peter Dinklage (“Game of Thrones”), Michelle Monaghan (“True Detective”), Kevin James (“Drengerøve 2”) og Josh Gad (“Frost”).

“Pixels” instrueres af Chris Columbus (“Harry Potter og De Vises Sten”) og kan ses i de danske biografer den 23. juli i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#11 TP-DK 6 år siden

så har jeg vist mere berettigelse til at bedømme film end du har


Tossede udtalelser bliver bare ikke bedre end det her.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#12 Den fede 6 år siden

dunga (9) skrev:
Hvis du helt seriøst mener at han har medvirket i flere gode film, så har jeg vist mere berettigelse til at bedømme film end du har


dunga (9) skrev:
Sandler toppede med Golfbanens skræk og efter der har han bare kopieret sig selv på nær i Punch-Drunk Love.


Fik du lige nævnt to gode film der og dermed ødelagt din egen præmis? Sørme så.
Gravatar

#13 dunga 6 år siden

#10 det er ikke det samme. Læs det hele som jeg skriver en gang til...

#11 Det var et ironisk svar til påstanden om, at jeg bedømte film med lukkede øjne bare fordi jeg ikke bryder mig om Adam Sandlers film.. Det er måske ikke en tosset udtalelse eller hva?
Læs lige det foregående inden du gør du smart på andres bekostning...

# Jeg skrev at i Punk-Drunk Love kopierede Sandler ikke sig selv, jeg nævnte ikke noget om den var god. Så en ok film ud af 56 Adam Sandlerfilm ødelægger vist ikke ligefrem min egen præmis....
Gravatar

#14 chaze 6 år siden

Var jeg den eneste, der lagde mærke til damen ved @1:37-1:38?

"Unlock Lady Lisa at Dojoquest.com". Wtf?
Gravatar

#15 Elvira39 6 år siden

Jeg er enig med dunga. Adam Sandlers film sænker overliggeren til et niveau der ikke burde være et publikum værdigt og i hvert fald ikke kvalitetsbevidste filmentusiaster. Tvivler på at denne skulle være undtagelsen.
Gravatar

#16 Elvira39 6 år siden

Den fede (12) skrev:
Fik du lige nævnt to gode film der og dermed ødelagt din egen præmis? Sørme så.
Fik du atter engang misforstået hvad andre skriver og spillet dumsmart? Sørme så.
Gravatar

#17 Den fede 6 år siden

#13

Jeg tæller to gode film, lige der. At du så kalder Punch Drunk for en "ok film" nu, tror jeg vist mere handler om, at du ikke vil æde din selvmodsigelse i dig. Det er en fantastisk film.

Jeg er i øvrigt ikke ude på at forsvare manden. Er ikke den store Adam Sandler-fan, og mener ligesom dig at han har lavet frygteligt meget lort.
Gravatar

#18 Elvira39 6 år siden

Den fede (17) skrev:
tror jeg vist mere handler om, at du ikke vil æde din selvmodsigelse i dig.
Falder den lige tilbage på dig selv og ikke ville æde din egen dumhed måske. Ja det tror jeg da den gør sagt med sødme og honning (jeg ved jo hvor nærtagende du er). Jeg vil også kun kalde Punch for en ok film. Det er PT Andersons svageste og selv om den stadig kunne være en fantastisk film af den grund så er den det ikke.
Gravatar

#19 dunga 6 år siden

#17

Ja, jeg kalder PDL en ok film, og det mener jeg at jeg er i min gode ret til at mene det, ligesom du er i din gode ret til at mene noget andet. Den er ok fordi resten af Andersons film er klassefilm, men denne film mangler noget. Så jeg har ABSOLUT ikke ødelagt min præmis ved at vurdere at han har medvirket i en underholdende film "Golfbanens skræk" og en ok film PDL, ud af 56 produktioner... Det er for mig en præmis som holder.... Og fri mig for at du skal vurdere om jeg vil æde modsigelser eller ej.. Det er vist mere dig der padler rundt i en debat du ikke kan argumentere i, og så er det nemmere at spille smart i stedet for...
Gravatar

#20 Alex- 6 år siden

Kan umiddelbart godt lide ideen, men ligesom mange andre tåler jeg ikke Adam Sandler. Han har for tid til andet, for mange år siden, lavet fine præsentationer, men for hver ene god præsentation laver han et hav af elendige og pinlige af dem. Jeg har set flere af hans film i håbet om at han en dag kan lave en god film igen, men jeg gav op for et par år siden. Han er og bliver en flad to-dimensionel skuespiller der aldrig vil kunne spillet andet end én rolle.

Skriv ny kommentar: