Adam Sandler kæmper mod Donkey Kong i første trailer til “Pixels”


Jorden bliver endnu engang invaderet af aliens i den kommende komedie “Pixels”, men denne gang i en lidt anden form – menneskeheden må nemlig bekæmpe klassiske arkadespilsfigurer fra firserne i form af kendte skikkelser, som Donkey Kong, Pac-Man og Frogger. Nu kan du se første trailer her.

Se også: Pac-Man går amok på første plakat til Adam Sandlers “Pixels”

“Pixels” er baseret på en fransk kortfilm fra 2010 og handler om en flok gamers, der må hjælpe den amerikanske regering, da jorden bliver angrebet af en række videospilskarakterer fra 80’erne.

Adam Sandler (“Click”) leder an, når verden skal reddes sammen med blandt andet Peter Dinklage (“Game of Thrones”), Michelle Monaghan (“True Detective”), Kevin James (“Drengerøve 2”) og Josh Gad (“Frost”).

“Pixels” instrueres af Chris Columbus (“Harry Potter og De Vises Sten”) og kan ses i de danske biografer den 23. juli i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Den fede 6 år siden

#19

dunga (19) skrev:
Så jeg har ABSOLUT ikke ødelagt min præmis


Du reddede den jo lige på målstregen, så vær du bare ABSOLUT helt rolig. Bevares, for din egen præmis skyld, så hold du gerne fast i belejligt at kalde filmen "ok" efter jeg spurgte. Men du og jeg ved udmærket godt, at den film er, hvis ikke fantastisk, så i hvert fald "god" ;-)
Gravatar

#22 dunga 6 år siden

#21 aaargh.. Du vil ikke give dig.. Du startede med at skrive om en ødelagt præmis, derfor følger jeg trop på den... men du og jeg ved jo godt inderst inde dybt i vores hjerter at PDL kun og ABSOLUT KUN er en ok film og ikke mere end det....
Gravatar

#23 Mikkel Abel 6 år siden

I er helt forkert på den. PDL er en fremragende film.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#24 Den fede 6 år siden

#23

Som sagt

Den fede (17) skrev:
Det er en fantastisk film.


Jeg kan til nød acceptere "god" men på ingen måde "ok" ;-) og Sandler er i øvrigt bedre end nogensinde.
Gravatar

#25 DocDoom 6 år siden

Slap asier noget crap

Skriv ny kommentar: