Marvel Studios er ikke bange for at rejse tilbage i tiden. Tænk bare på “Captain America: The First Avenger” og “Guardians of the Galaxy” samt den kommende “Captain Marvel”, der foregår i 1990’erne. Næste “Avengers”-film vender tilbage til 1960’erne.

Se også: Marvel-instruktører lover store overraskelser: Meget på spil i “Avengers 4″

Der bliver dog næppe tale om mere end en smuttur tilbage i tiden for “Infinity War”, der søger efter skuespillere til roller som kvindelige sekretærer og ingeniører fra 1960’erne, skriver ComicBook.

Optagelserne med de historiske kvinder foregår over tre dage i oktober, så der er ikke tale om større dele af handlingen, som er placeret i 1960’erne.

Derimod spekuleres der nu i et flashback med selveste Peggy Carter. Fanfavoritten Carter døde som bekendt i “Civil War”, imens også Marvel-serien “Agent Carter” er blevet aflyst.

Hayley Atwell har spillet MCU-rollen som Peggy Carter, hvilket skete første gang i “Captain America: The First Avenger”, men måtte se rollen dø af alderdom i “Civil War”. Nu åbnes der måske for et comeback i flashback-form tilbage til 1960’erne som en del af S.H.I.E.L.D..

En form for flashback/tidsrejse synes i hvert fald uundgåelig. Den endnu ikke offentliggjorte teaser fra sommerens Comic-Con havde således fokus på én af de seks infinity stones med navnet time gem samt en voice over, der forklarede: ’time can fix anything’. Derefter ser man Steve Rogers/Captain America tale med en ældre Peggy Carter fra “The Winter Soldier” efterfulgt af billeder af en yngre Carter.

“Avengers: Infinity War” får premiere d. 26. april.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: