Ben Affleck er den nye Batman!

Efter lang tids spekulation og rygter har Warner Bros. nu afsløret, hvem der kommer til at være den nye Batman i Zack Snyders kommende “Man of Steel”-efterfølger.

Se også: Zack Snyder annoncerer: Batman i “Man of Steel 2″.

Den sjette Batman på det store lærred kommer til at være ingen ringere end Ben Affleck, der også tidligere har været rygtet til rollen – dog i relation til “Justice League”, hvor han også var ønsket som instruktør. Det aldrig blev dog aldrig til noget.

Affleck har ellers ikke haft den store succes som superhelt, idet han har fået en del mere ris end ros for rollen som Daredevil i filmen af samme navn fra 2003. Skuespilleren har tilgengæld et godt arbejdsforhold med Warner Bros., som har været med til at finansiere Afflecks seneste to film som instruktør, “The Town” og “Operation Argo”, såvel som den kommende “Live by Night”. Det kunne derfor tænkes, at Affleck kunne ende med alligevel at påtage sig rollen som instruktør på “Justice League”, hvis hans rolle som Batman i “Man of Steel 2” er en succes.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (81)
Gravatar

#21 Lord Beef Jerky 8 år siden

David Munch (20) skrev:
Det var noget af en overraskelse! Jeg kan godt lide Afflecks skuespil, men jeg kan ikke se ham som Batman. Men jeg vil være åben for det!


Haha, der har jeg det helt omvendt.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#22 Ispep 8 år siden

#11

Daredevil var også ringe og det var Affleck også. Jeg synes Snyder skal spille Batman og Affleck instruere den. Se, det ville være cool.
Gravatar

#23 Ispep 8 år siden

Affleck har været bedste i hans egne film. The Town og Argo. Rollerne kræver ikke meget, men hans lavmælte skuespil er i det mindste fint og tålelig.
Gravatar

#24 Carmul 8 år siden

Der var også nogle der synes det var uheldigt at reeves skulle spille neo efter man har set ham i Bill & ted filmene.
Gravatar

#25 knipsknips 8 år siden

1. April?!?!? Nej nej nej :(
Gravatar

#26 duuk74 8 år siden

Verdens kedeligste skuespiller. Fint valg :)
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#27 TheChris 8 år siden

Af alle mennesker også skulle det lige være Affleck - Han er nu en okay instruktør, men som skuespiller... Naaaah
The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
Gravatar

#28 Bruno 8 år siden

HelmerJ (18) skrev:
Han spillede superman i Hollywoodland (2006)


Just præcis. :) Det er at strække den lidt, men ddet er stadig småmorsomt, at han har spillet Superman og nu skal spille Batman i en Superman/Batman-film. :)

Ispep (22) skrev:
#11

Daredevil var også ringe og det var Affleck også.


Tja, jeg kommenterede ikke på kvaliteten af den, men Affleck var nu ikke filmens største problem. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#29 moulder666 8 år siden

Lord Beef Jerky (21) skrev:
Haha, der har jeg det helt omvendt.


Du kan ikke lide Ben Afflecks skuespil, men kan godt se ham som Batman og vil ikke være åben overfor det?

Jeg kan virkelig ikke se Ben Affleck for mig i denne rolle...han har haft enkelte roller, hvor der glimtvis har været ok skuespil - Chasing Amy bl.a. - men som Batman - nothankyous!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#30 SiniSael 8 år siden

nå men så starter man ihvertfald forfra - affleck som batman? O_o verden går af lave...

Han dur da slet ikke som Batman, men givet det gjorde Bale heller ikke - dvs. han var fin nok - men hans stemme ødelagde jo næsten alt. Og som Bruce Wayne var han bare middelmådig og dybt uinteressant, som altid. Keaton er klart den bedste Batman til dato, der kunne man se manden bag facaden uanset hvilken kostume han rendte rundt i.

Men giver det en chance - kan næppe blive mere skuffet, men ser ham ikke lige "ninja" fighte men heldigvis kunne man bruge stunt doubles?!? Måske endda scott adkins eller ray park...

En ting er sikkert - Affleck er bedst i egne film hvor rollen er skrevet til hans skuespil - det er det han kan - lad nu bare vær med andet. Ligesom Diesel'en er bedst som fåmælt (anti)helt med dyb stemme...

Skriv ny kommentar: