Ben Affleck er den nye Batman!

Efter lang tids spekulation og rygter har Warner Bros. nu afsløret, hvem der kommer til at være den nye Batman i Zack Snyders kommende “Man of Steel”-efterfølger.

Se også: Zack Snyder annoncerer: Batman i “Man of Steel 2″.

Den sjette Batman på det store lærred kommer til at være ingen ringere end Ben Affleck, der også tidligere har været rygtet til rollen – dog i relation til “Justice League”, hvor han også var ønsket som instruktør. Det aldrig blev dog aldrig til noget.

Affleck har ellers ikke haft den store succes som superhelt, idet han har fået en del mere ris end ros for rollen som Daredevil i filmen af samme navn fra 2003. Skuespilleren har tilgengæld et godt arbejdsforhold med Warner Bros., som har været med til at finansiere Afflecks seneste to film som instruktør, “The Town” og “Operation Argo”, såvel som den kommende “Live by Night”. Det kunne derfor tænkes, at Affleck kunne ende med alligevel at påtage sig rollen som instruktør på “Justice League”, hvis hans rolle som Batman i “Man of Steel 2” er en succes.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (81)
Gravatar

#31 Bruno 8 år siden

Jeg må erkende, at jeg er en kende mystificeret over folks reaktioner, altså, ikke overrasket over, at der kommer negative reaktioner, men at folk har så svært ved at tænke logisk til tider. :)

Jeg mener, næsten alle er enige om Henry Cavill gjorde et glimrende job som Superman, uanset om de kunne lide "Man of Steel" eller ej og overall har man været ok tilfreds med valgene af skuespillerne ellers.

Det er de samme mennesker, der står for den nye film, samme producent, samme instruktør osv. De har rent faktisk set Affleck prøve rollen og har ganske sikkert haft en stor portion andre skuespillere til prøve også - er det så helt urimeligt at tro, at de faktisk ved noget, som vi ikke ved og er det helt urimeligt at tro, at de faktisk kan tage flere gode valg mht. skuespillere? :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#32 Kaversmed 8 år siden

Synes den nye dragt klæ'r ham.. http://s15.postimg.org/72uqs7a8r/thetown6.jpg
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#33 Snaden 8 år siden

Måske de også rebooter de famøse 'Bat-nipples'?
Gravatar

#34 HonoDelLoce 8 år siden

Jeg forstår ikke helt sammenligningen med, da Ledger blev annonceret som The Joker.

Så vidt jeg husker blev Ledger "bashet" for de typer af film, han havde været med i.

Hoved-anken mod Affleck er vel, at han er en middelmådig skuespiller at best...
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#35 Ispep 8 år siden

HonoDelLoce (34) skrev:
Hoved-anken mod Affleck er vel, at han er en middelmådig skuespiller at best


Lige netop!Bruno (28) skrev:
men Affleck var nu ikke filmens største problem. :)


Næh... Men han løftede heller ikke just filmen.Bruno (31) skrev:
er det så helt urimeligt at tro, at de faktisk ved noget, som vi ikke ved og er det helt urimeligt at tro, at de faktisk kan tage flere gode valg mht. skuespillere? :)


Som jeg plejer at sige; lad det da komme an på en prøve. Men alle de negative kommentarer er vel folks umiddelbare reaktioner. Jeg ved ikke hvor god Henry Cavill var som Superman - Snyder er ikke just kendt for at få meget ud af skuespillerne, så jeg ved ikke hvor tilfredsstillende folk har været med Cavill - umiddelbart har jeg indtrykket af at han var ret forglemmelig i og med filmen heller ikke blev modtaget så godt, som håbet og generelt var en tynd kop te...

Kan Affleck i teorien fungere? Sure... Why not. Hans fysik og udseende vil matche Batman. Men bliver han god? Det er spørgsmålet.
Gravatar

#36 Bruno 8 år siden

HonoDelLoce (34) skrev:
Jeg forstår ikke helt sammenligningen med, da Ledger blev annonceret som The Joker.


Du lægger nok for meget logik i hvorfor folk bliver sure, jfr. mit indlæg ovenfor.

Hvis en sammenligning stikker ud, er det nok nærmere Burton/Keaton, selvom det stadig er folk der bliver sure, bare for at blive sure. Burton havde ikke lavet en Batman-film før, så man vidste ikke hvad man skulle forvente, da han største film var "Beetlejuice" indtil da.

Taler vi Nolan og Snyder, har begge jo lavet en film i deres respektive superhelteunivers, før de foretog disse valg, så der kan man forme en mere velovervejet holdning til tingene. Kunne man lide de foregående film, eller fandt skuespillervalgene gode der, er der nok en reel chance for, at de ikke fucker det hele op i den næste film.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#37 MOVIE1000 8 år siden

Fint, så er de oppe på 2 skuespillere, det går satme hurtigt. (Ironisk)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#38 Ispep 8 år siden

Jeg er ikke ligefrem "sur" over de har valgt Affleck. Jeg håber blot på jeg bliver overrasket og det skal jeg gerne stå ved, hvis det hænder. Du får stadig kun en umiddelbar reaktion, på nuværende tidspunkt. Nu har de valgt, så jeg tuder sgu ikke over det her - tværtimod ønsker jeg dem held og lykke - jeg vil jo heller se Affleck bestå end dumpe.
Gravatar

#39 Bruno 8 år siden

Ispep (35) skrev:
så jeg ved ikke hvor tilfredsstillende folk har været med Cavill


Som sagt: den generelle holdning har været ret positiv, så kan du vælge at tage mit ord for det, eller ej. :)

Ispep (38) skrev:
Jeg er ikke ligefrem "sur" over de har valgt Affleck.


Jeg taler generelt, ikke dig specifikt. :)

Eksempel: http://www.change.org/petitions/warner-brothers-re...
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#40 Rathsack 8 år siden

Det er meget meget længe siden jeg har været logget på her. Men som stor fan af Batman universet, så bliver jeg sq nød til lige at skrive en lille kommentar til Ben Affleck har fået rollen som den nye Batman. Som film elsker har jeg set mange film, alt fra diverse A,B og C film til kærlighed med lort til lige gyldigt action med gammel replikker og det gælder også Mr. Afflecks film og hvad jeg har lært, så skal den man kun holde sig til kærligheds film sammen med alle de Jennifer der nu findes. (undtagen The Town) Ja han kan være badass men han har ikke det der blik jeg kan holde noget hemmeligt, men mere skal jeg ikke fortælle dig alt og derefter gå en tur med hunden. Hvis i spørg mig, så passer rollen mere til folk som Sam Wortgington (Avatar). Min mening, skriv hvis I er enige..

Skriv ny kommentar: