Det er slut med mørket hos DC Films. “Batman v Superman” fik stor kritik for sin dystre stil, så nu bliver det lettere og sjovere at være DC-fan.

Se også: DC Films lægger den mørke stil fra sig: Nu laver vi optimistiske film

Det er Batman-skuespilleren Ben Affleck, der nu bekræfter tidligere historier om, at “Justice League” bliver anderledes og knap så dyster en film som DC-forgængerne:

”Den er lidt lettere, karaktererne hviler mere i sig selv, så de kan udtrykke flere følelser. Og så er der mange flere personer med, så den er sjovere,” siger Ben Affleck ifølge Batman-News.

Det er dog endnu uvist, om skiftet allerede gælder fra og med “Wonder Woman” – som er den næste DCEU-film – eller om vi må vente til efterårets store hold-film fra DC.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 SverriJ 7 år siden

Det var lige præcis derfor jeg godt kunne lide DC filmene. Nu skal det være lige som Marvel.
Gravatar

#2 HighFlyer15 7 år siden

"Og så er der mange flere personer med, så den er sjovere"
Hvad var det nu fejlen i Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man 2 og Batman v Superman var? Oh yea, too much shit forced into one movie.
Gravatar

#3 Mads47 7 år siden

Synes lidt det giver sig selv at Justice League bliver en letter film og ikke lige så seriøs som BvS. Kan ikke forstå at dette kan komme bag på folk, især ikke når The Flash er med, han er det tættest man kommer på Spider-Man i form af personlighed.

Der står jo ingen steder at den vil imitere the MCU, dog at den vil ikke være ligeså mørk som Man of Steel og BvS. Hvis de kan finde en god balance så er det vel kun godt.
Gravatar

#4 MartinEH 7 år siden

Det var da ikke den mørke stemning, der var problemet i BvS. Det var den ekstremt rodede fremstilling og behovet for at fortælle 20 historier i én film.
Gravatar

#5 MadsFalk 7 år siden

De 82 plothuller og den elendige fremstilling af Superman hjalp heller ikke på billedet. Extended redder kun lidt af plothullerne. Den elendige skurk (Lex), inddragelsen af Doomsday og den latterlige Superman historie kunne den ikke redde..
Gravatar

#6 BlackJesus 7 år siden

HighFlyer15 (2) skrev:
"Og så er der mange flere personer med, så den er sjovere"
Hvad var det nu fejlen i Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man 2 og Batman v Superman var? Oh yea, too much shit forced into one movie.


Hvad med Captain America: Civil War

Nok den bedste marvel film og superheltefilm udover Nolans Batman film.
I den film var der var blandet mange superhelte sammen og det fungerede rigtig godt.
Gravatar

#7 Troels-K 7 år siden

#6
Men de har brugt 10år på at bygge universet op, baggrunds historie til alle med undtagelse er 2-3 personer, i hvert fald af relevans.

Der var ingen "rigtig" skurk, og derfor var det alle de helte som man allerede kendte, som blev sat i en fuldstændig nu situation.

BvS prøvede de at bygge videre på Superman, og nye figurer var der: Batman, The flash, Wonder Woman,Lex, Doomsday, samtidig med at historien prøvede at bygge frem til Justice league. For mange side plots.

Hvis de havde lavet en Batman film først, så man kun skulle fokuserer minimalt på birollerne, havde det fungeret så meget bedre.

Skriv ny kommentar: