Billy Bob Thornton gæstede for nylig showet Q TV med sit band The Boxmasters. Men hvad, der skulle have været en snak om musik, udviklede sig hurtigt til en besynderlig seance, hvor Thornton på bedste Joaquin Phoenix-vis snakker sort og viser sin mest krukkede side.

Det var tilsyneladende interviewerens introduktion af Thornton – hvor han kort nævner skuespillerens Hollywood-karriere – der fik Thornton til at gå i sort. Hele det sære interview kan ses på YouTube.

Billy Bob Thornton har medvirket i film som “Monster’s Ball”, “Intolerable Cruelty”, “Bad Santa” og “Mr. Woodcock” og har to gange været Oscar-nomineret for bedste skuespiller – for “Sling Blade” (1996) og “A Simple Plan” (1998). Han vil næste gang kunne ses i “The Informers” og “Manure”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 14 år siden

Sikke en nar. Der røg lidt af min respekt for ham sgu.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Kaizer Soze 14 år siden

Haha...han blev sgu øm i røven... Fint nok han ikke vil snakke om hans filmkarriere, men at reagere på den der barnlige måde, er da for plat...
Gravatar

#3 Bohemian 14 år siden

What the fuck ?
Free in serenity.
Gravatar

#4 tranberg 14 år siden

Sikke en spasser!
Han snakker nu ikke så meget sort, det virker bare som om han er i et pisset humør, og bare vil være på tværs uanset hvad værten prøver at spørge ham om.
Idiot.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#5 holddakæft 14 år siden

Ja den radiovært kunne ikke redde den om han så fik penge for det eller havde en tidsmaskine til at gå tilbage i tiden for at starte forfra... the bobster er i dårligt humør
Gravatar

#6 Notional 14 år siden

Godt nok et bizart interview. En inde på youtube skriver han har en compulsive disorder, hvilket ikke virker usandsynligt da han reagerer meget besynderligt.

Umiddelbart virker han skæv, halvsenil eller på en anden måde ikke helt rigtig i hovedet.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#7 Lady Arwen 14 år siden

Det ser da ud til at han selv synes at han er meget morsom, han ser ud som om han er ved at dø af grin! Hvor er det egentlig synd for radioværten, ville sgu nok være ret i tvivl om hvordan man skulle klare den.
Håber da ikke det bliver noget som mange skuespillere begynder på, det er en meget underlig tendens.
Doctor Who <3
Gravatar

#8 ducktorwho 14 år siden


Box Masters - who gives a fuck? Det er lige så uinteressant som Phoenix's hobby-musik.
Gravatar

#9 Nexiz 14 år siden

Pretencious much? Det er da for plat at blive totalt tøsefornærmet over sådan noget; han må sgu lige mande sig lidt hvis han vil tages seriøst som NOGET som helst :P
Gravatar

#10 dix3n 14 år siden

Virker lidt som om han prøver at lege Joaquin Phoenix, men det virker sgu ikke helt. :p

Skriv ny kommentar: