Warner Bros. kommende tv-serie “Gotham” om den unge politibetjent Jim Gordons arbejde i Batmans hjemby er efterhånden ved at være klar til at starte optagelserne. Seriens rolleliste er nemlig ved at være fyldt godt ud. Senest har serien fundet en skuespiller til rollen som Batman.

Se også: Batman-serien “Gotham” finder sin Pingvinen og Alfred.

I rollen som Bruce Wayne vil den kun 13-årige David Mazouz kunne ses. Han har tidligere spillet med i tv-serien “Touch” med Kiefer Sutherland i hovedrollen. Den unge alder betyder også, at Bruce Wayne-karakteren på intet tidspunkt vil optræde som Batman i serien. Også den ukendte skuespillerinde Camren Bicondova er blevet tilføjet til castet. Hun har fået rollen som Selina Kyle – en forældreløs gadetyv, der som bekendt senere skaber alter egoet Catwoman.

Serien bliver produceret af Bruno Heller, der har stået bag anerkendte serier som “The Mentalist” og “Rome”. Det forventes, at “Gotham” vil gå i gang med optagelserne senere i denne måned.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mr AC 6 år siden

Jeg synes denne serie virker ret ligegyldig og overflødig, da det i mine øjne ser ud til at blive endnu en kriminal/detektiv serie. De skurke som vi kender fra Batman-universet er jo ca. på Bruce Waynes alder, og de fleste af dem har jo en oprindelseshistorie der angiver at de først som voksne bliver til de figurer vi kender fra Batman-filmene.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Daywalker 6 år siden

Det bliver Smallville om igen.

Jesus... lets make it die before it makes to 10 seasons!!
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 Batsy 6 år siden

Synes det er et fornuftigt cast, venter med at bedømme før trailers og piloten rammer Tv skærmene :)
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

lyder lidt lala ligesom S.H.I.E.L.D. Men kan vel ikke blive være hehe

Skriv ny kommentar: