Skuespilleren Christopher Walken kan til avisen Zeit afsløre, at han ikke behøver at købe nyt tøj, eftersom han plyndrer kostumeafdelingen på de film, han arbejder på.

Den 66-årige stjerne forklarer: ”Lad mig afsløre… Jeg køber aldrig tøj. Hver gang, jeg laver en film, tager jeg tøjet derfra med hjem. Hele min garderobe er fra filmoptagelser. Som regel er det nogle ret fede klude.”

Skuespilleren, der bl.a. er kendt fra film som “Pulp Fiction” og “Catch Me If You Can”, tilføjer, at selvom han prøver at tage så meget som muligt, er det ikke altid lige let.

”Ingen ønsker bare at give noget væk,” siger Walken. ”Da jeg eksempelvis arbejdede på ‘Batman vender tilbage’ fik jeg udleveret virkelig interessant tøj og tilbehør. På min sidste dag med optagelser havde jeg allerede længe tænkt på, hvad jeg ville tage med mig. Jeg havde så flotte manchetknapper. Da jeg havde færdiggjort min sidste scene og vendte tilbage til min garderobe, var alt allerede væk. Alt!”Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 loki 12 år siden

lol, Mr Walken is Mr. Cool ^^
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 moviefan20 12 år siden

hmm.. fed skuespiller, men han lyder mere som Mr. cheap creepy guy for mig. Om man er filmstjerne eller ej.. tyveri er tyveri. Ham og Winona er IMO i samme bås.. ikke den store forskel. Mener faktisk at Walken er mere uærlig.. da han stjæler fra hans eget "team", som han burde være mere loyal overfor. Og det er nok ikke små penge, de kostumer er værd, på længere sigt.
Gravatar

#3 Riqon 12 år siden

Hvis han går i det udenfor optagelserne, så promoverer han jo bare filmen, kan man sige :P Manden har naturligvis penge nok til at købe sit eget tøj, så det at han stjæler fra sine arbejdsgivere er nok mere et udtryk for dovenskab.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 bnm 12 år siden

Eller også binder han intervieweren en løgn på ærmet.
Gravatar

#5 Ericmase 12 år siden

Jeg synes at hans ansigt minder mig lidt om det her ansigt, men meget lidt. :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#6 GoBBLeS 12 år siden

#5 Altså de er jo ved at være op i årene... hvad er din pointe?

OT: Synes sgu det er meget sjovt. Altså for fan' det Christoffer Walken, der er nok ikke nogen der tør at stoppe ham på vej ud, med alt det tøj, hehe...
Gravatar

#7 HonoDelLoce 12 år siden

The baddest man alive.. Gotta love him !
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#8 MOVIE1000 12 år siden

så er det ik så mærkeligt jeg synes han ser mærkelig ud når man ser ham på private/premiere billeder
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 simonselvfed 12 år siden

Lol Walken...

Don't hate appreciate... Ja, det er forkert at stjæle, men det at Walken snupper noget tøj fra et studie er ikke værre end folk, der dømmer andre på grundlag af en enkelt handling...
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#10 bnm 12 år siden

#9: Ligesom dommere?

Skriv ny kommentar: