Forleden kunne Filmz fortælle, at hele 4.000 mennesker allerede har sikret sig en billet til visningen af “Avengers: Age of Ultron” i Danmarks første IMAX-sal i CinemaxX, København. Men med den nye teknologi følger også en prisstigning, hvilket er helt naturligt, siger direktør i CinemaxX, Kim Brochdorf, til Filmz.

Se også: Danmarks første IMAX-biografsal bliver klar til “Avengers 2″

Det kan ellers undre, at en film, der kan opleves for 100-125 kr. i en almindelig 3D-sal i andre biografer, skal koste 175 kr, fordi der nu står IMAX på billetten. Men det er nu ikke så mærkeligt, siger Kim Brochdorf:

”Vi er glade for, at det endelig er blevet muligt at vise film i verdens største filmformat i Danmark. Det er klart, at det koster ekstra at levere dette til vores gæster. Derfor giver vi da også mulighed for, at man selv kan vælge, hvordan man vil opleve ‘Avengers: Age of Ultron’, og vi viser derfor filmen i IMAX3D i vores IMAX-sal og i almindelige versioner i både 2D og 3D i andre sale,” siger direktøren til Filmz og fortsætter:

”Vores priser i IMAX-salen er 135 kr. for 2D og 165 kr. for 3D. Vi har derudover et tillæg på ‘Avengers: Age of Ultron’ på grund af filmens længde, hvorfor prisen på denne film er 175 kr. For den merpris får man ikke bare IMAX-oplevelsen, men også ekstra god plads. Ved ombygningen af salen har vi fjernet over 200 pladser.”

IMAX-salen i CinemaxX er den første i Norden med Nordens største lærred og får 550 luksussæder og et lærred på over 250 kvadratmeter.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 X&O 7 år siden

Jeg synes sgu' det er i orden - i betragtning af at man her har et regulært valg i modsætning til 3d som ofte er tvunget ned over en hvis man vil have en stor sal eller engelske stemmer på animation. Jeg har i hvert fald ikke noget imod at betale det ekstra for en film om året. Forhåbentlig kommer de også til at vise ældre film som Dark Knight fx, så man ikke behøver vente på de nye film der udnytter formatet.
Gravatar

#2 LSR 7 år siden

Så forstår jeg ikke hvorfor at den så kører i så kort tid i IMAX format? Det var et enormt irritationsmoment at filmen kun kører i tre uger, man kan jo ikke bare aflyse arbejde, familiearrangementer, sport og andet, og så er der ikke mange datoer at vælge imellem.

Med det fokus Cinemaxx åenbart har på penge, så ville det give bedre mening at lade den kører i længere tid, godt nok er der også andre IMAX titler, men den her bliver jo nok årets anden- eller tredje største salg.
Gravatar

#3 cain 7 år siden

Da 3D kom steg priserne (På trods af Avatar alene tjente det nye udstyr hjem for de fleste)

Når IMAX kommer stiger prisen.

Hver gang der skal laves en rokering af slikbaren eller den mindste ombygning, stiger prisen

Filmen er lidt længere? Prisen stiger.

Vi fjernede pladser? resten af kunderne stiger i pris..

Sådan en familie tur i biffen er sku ved at være en kostelig affære.
Gravatar

#4 Lawman 7 år siden

2 børn, 2 voksne, parkering og godter: 1000 kr!...

Kunne acceptere det hvis det var ægte IMAX - så var det oplevelsen værd, men det er det jo ikke. Det er digital IMAX, og selve filmen er ikke engang optaget i IMAX. Så der er reelt bare tale om et større lærred og forbedret lyd. Ikke just pengene værd.
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

Finder der ret optimistisk at de tror de kan få en biograf til at tjene sig selv ind, med en billetpris så høj. Folk har i årevis brokket sig over at prisen er for høj og biograferne har brokket sig over at færre folk kommer i biografen. Så tror de at det hjælper at sætte prisen op hehe.
Gravatar

#6 henrique406 7 år siden

#4

Det er gratis at parkere på Fisketorvet i 3 timer, og skal du i bio får du en billet du kan lægge i forruden, som giver dig 6 timer gratis. Så burde der være tid nok til en helaftensfilm og en god burger på The President bagefter ;-)
Gravatar

#7 Lawman 7 år siden

#6, haha ja så er parkeringen ordnet - det bliver dog stadig en dyr omgang:)
Gravatar

#8 Corax 7 år siden

Jeg har en billet til Avengers i IMAX selvom jeg normalt undgår jeg 3D film da jeg bestemt ikke synes det er ekstra udgiften værd.

Jeg tvivler dog på at det er noget jeg nogensiden ligger over 100kr. for igen. Det bliver mere interessant at se hvordan salget er efter Avengers.
Gravatar

#9 Siriak 7 år siden

Var inde og se Age of Ultron igår, og nu har jeg selvfølgelig ikke set samme film, i almindelig 3D eller 2D, men i forhold til andre film følte jeg bestemt at jeg fik noget for pengene. Lyden i den nye sal er langt bedre og jeg er vild med den ekstra plads!
Gravatar

#10 steadi07 7 år siden

Jeg skal have oplevet IMAX, men det bliver først, når de viser en 2D-film. Ved Gud om jeg gider smide 175 kroner for at se Avengers.

135 kr. for en 2D-visning er også lige i kanten, men det skal vel opleves.


Geekalot (5) skrev:
Finder der ret optimistisk at de tror de kan få en biograf til at tjene sig selv ind, med en billetpris så høj. Folk har i årevis brokket sig over at prisen er for høj og biograferne har brokket sig over at færre folk kommer i biografen. Så tror de at det hjælper at sætte prisen op hehe.


Eksperter (og alle andre vel også) har i en del år netop påpeget det modsætningsfyldte i, at biograferne råber og skriger om, at folk går mindre i biografen, pirater stjæler deres omsætninger og at digitalt udstyr koster mere.. Og så sætter de priserne op på alt som et resultat.

Cineworld i UK tilbyder et månedskort til lige under 16.5 pund, dvs. ca 175 kroner; alle de film (i alm. 2d-visning), som indehaveren gider se. Det kunne jeg godt bruge i Danmark!

Skriv ny kommentar: