Næste film i “Cloverfield”-serien kan muligvis få premiere allerede om én måned – ny teori peger på, at horror-filmen “A Quiet Place” i virkeligheden er “Cloverfield 4”.

“10 Cloverfield Lane” havde først titlen “Valencia”, inden den sprang ud som “Cloverfield 2” – ligesom den tredje film med titlen “The Cloverfield Paradox” først havde titlen “God Particle”.

Alt sammen for at skjule for publikum, at der var tale om en “Cloverfield”-film.

Men både “The Cloverfield Paradox” og efterårets “Cloverfield: Overlord” er blevet afsløret før tid, fordi de har været produceret af J.J. Abrams’ produktions-selskab,  Bad Robot.

Og det er “A Quiet Place” ikke, så derfor er den vel ikke en “Cloverfield”-film? Måske ikke. Men det tror de hos Dread Central.

De peger på, at instruktør og skuespiller i “A Quiet Place”, John Krasinski, skulle have medvirket i “God Particle/The Cloverfield Paradox”, men droppede sin medvirken af ukendte årsager.

Krasinski er personlig ven med Abrams, der dog tilsyneladende ikke producerer “A Quiet Place”. Eller gør han?

Det er nemlig stadig Paramount, der distribuerer, som det var tilfældet med “Cloverfield” og “10 Cloverfield Lane”, ligesom det var meningen med “The Cloverfield Paradox”, inden Paramount solgte rettighederne til Netflix.

Dread Central spekulerer således i, at Bad Robot faktisk har produceret “A Quiet Place”, men at det først vil blive afsløret, når filmen får biograf-premiere – og altså som “Cloverfield 4”, hvilket gør efterårets “Overlord” til “Cloverfield 5”.

Vi bliver meget klogere, når “A Quiet Place” får premiere d. 5. april.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 KE!Z 5 år siden

hmmm, det er den slags film, der kan være virkelig dårlige, eller bare ikke særlig gode.
Fin premis, men hvordan er det udført?? ser frem til den, men håber egentligt det IKKE er en Cloverfield add on.
Kingslayer.....

Skriv ny kommentar: