Det kunne lyde som en joke, men det er den skinbarlige sandhed; når den ventede “The Simpsons Movie” ankommer til biograferne herhjemme, udsender Fox også filmen i landets biografer med danske stemmer.

Så medmindre at ens lokalbiograf viser både den oversatte og originalversionen, vil man høre Homer Simpsons karakteristiske “D’oh!” udtalt med Niels Ellegaards stemme. Helle Dolleris skal levere stemme til den danske udgave Marges hæse røst, mens Mille H. Lehfeldt og Pauline Rehné skal stå bag henholdsvis Bart og Lisa.

Nis Bank-Mikkelsen skal spille bedstefaren, Abe Simpson, og Amin Jensen har fået æren af at lægge stemme til filmens Præsident Schwarzenegger. Tom Hanks, som har en cameo-rolle i filmen, bliver i den danske udgave portrætteret af Preben Christensen, der også overtog Hanks danske stemme i “Toy Story”-filmene.

I foråret blev der vakt furore blandt de danske “Simpsons”-fans, da der for sjov blev lanceret en aprilsnar om netop en dansktalende udgave af “The Simpsons Movie” – men denne gang skriver vi ikke 1. april, og man må formode, at Fox har valgt at indspille et dansk lydspor til filmen for at lokke et større børnepublikum til.

Forsalget til “The Simpsons Movie” sættes i gang i morgen, 16. juli. Familien Simpsons kan opleves på det store lærred (enten med eller uden dansk tale) fra 3. august.Vis kommentarer (122)
Gravatar

#11 filmz-Freddy-Boy 14 år siden

NEJNEJNEJ!!
Skod, så skal jeg sku ikke ind og se den alligevel
Gravatar

#12 Michael Andersen 14 år siden

"Rolig... Rolig" :D
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#13 filmz-protoZ 14 år siden

well...vælger bare at se den med org sprog :)
og skal se den d. 28 med en donut i hånden alligevel :p
Gravatar

#14 filmz-compax 14 år siden

Nå er der sgu ligegyldigt, biograferne viser den også på original sprog. :) så who cares.
Gravatar

#15 jesper p. 14 år siden

Grunden til de danske stemmer er vel, at den i Danmark bliver lanceret som en børnefilm - sikkert fordi det aldrig rigtig er slået igennem herhjemme med voksne, der går i biografen og ser tegnefilm. Se bare på alle de plastikfigurer og bamser, man kan købe i Legekæden og Fætter BR. Vi må jo bare håbe, at dette er filmen, der kan modbevise det.

Personligt synes jeg, det er sjovt med danske stemmer, og jeg vil gerne se det... på DVD! Jeg vil ikke betale for en biografbillet, hvis filmen er med noget som helst andet end de helt fantastiske originale stemmer.

Halvdelen af Simpsons er jo de fede stemmer!
http://sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#16 Tylerdurden 14 år siden

SKANDALE!!!!
Så er de selv uden om at man downloader filmen fra internettet IMO.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#17 filmz-tombrasmussenerhomo 14 år siden

det sker bare ikke lars krimi! det sker ikke!
-harpocrates
> windows er udemærket,
> jeg brugte det til at downloade linux
Gravatar

#18 filmz-Kragmose 14 år siden

Indtil videre siger min lokale biografs hjemmeside at man KUN kan bestille billetter til den dansk-sprogede udgave :S
I'm scared.
Gravatar

#19 anoch22 14 år siden

WTF!!! det kommer til at lyde vildt underligt
Gravatar

#20 chronaden 14 år siden

hmm

har bestilt et par billetter til snig premieren hos biocity @ aalborg - skal da vist lige ha fundet ud af hvilket sprog den bliver på :o
http://www.lebowski.dk/film.html

Skriv ny kommentar: