Det kunne lyde som en joke, men det er den skinbarlige sandhed; når den ventede “The Simpsons Movie” ankommer til biograferne herhjemme, udsender Fox også filmen i landets biografer med danske stemmer.

Så medmindre at ens lokalbiograf viser både den oversatte og originalversionen, vil man høre Homer Simpsons karakteristiske “D’oh!” udtalt med Niels Ellegaards stemme. Helle Dolleris skal levere stemme til den danske udgave Marges hæse røst, mens Mille H. Lehfeldt og Pauline Rehné skal stå bag henholdsvis Bart og Lisa.

Nis Bank-Mikkelsen skal spille bedstefaren, Abe Simpson, og Amin Jensen har fået æren af at lægge stemme til filmens Præsident Schwarzenegger. Tom Hanks, som har en cameo-rolle i filmen, bliver i den danske udgave portrætteret af Preben Christensen, der også overtog Hanks danske stemme i “Toy Story”-filmene.

I foråret blev der vakt furore blandt de danske “Simpsons”-fans, da der for sjov blev lanceret en aprilsnar om netop en dansktalende udgave af “The Simpsons Movie” – men denne gang skriver vi ikke 1. april, og man må formode, at Fox har valgt at indspille et dansk lydspor til filmen for at lokke et større børnepublikum til.

Forsalget til “The Simpsons Movie” sættes i gang i morgen, 16. juli. Familien Simpsons kan opleves på det store lærred (enten med eller uden dansk tale) fra 3. august.Vis kommentarer (122)
Gravatar

#1 krille 14 år siden

Det kan man ikke. Det er en fysisk umulighed. Det bliver så ringe. Det kan man bare ikke. Det kommer til at lyde så hæsligt og grimt.
Fear can hold you priosoner. Hope can set you free. Tagline. The Shawshank Redemption
Gravatar

#2 thomasegebaek 14 år siden

Nu gør det jo ikke det store da den almindelige udgaves stadigt bliver vist... men hvem helvede gider at se den med danske stemmer? det er jo bare dumt
Gravatar

#3 filmz-Road Runner 14 år siden

D'oooooooh !!
Gravatar

#4 filmz-mr andersen 14 år siden

Det der er jo en direkte fornærmelse. Niels Ellegaard som Homer!? Bare de holder sig fra at oversætte serien også!
Gravatar

#5 filmz-Foxen 14 år siden

det kan da blive meget sjovt...
Remember Sammy Jenkis
Gravatar

#6 filmz-Batwing-One 14 år siden

#5 Prøv, at gå ind på Biocity, og Book en billet, så får du vished, for, at det desværre er sandt..
Fandme for latterligt, det er squ da ikke Tyskland det her...
Stay frosty people !!
Gravatar

#7 filmz-Faustinon 14 år siden

fucking til grin, tænk at selskaberne ikke engang gider at ære deres egne værker, kapitalismens grumme bagside...
i am the videoword made flesh
Gravatar

#8 lagoni 14 år siden

Underligt. Kan forstå den danske tale ved mange andre film, men alle der har set Simpsons har jo været nødt til at læse undertekster før, så burde de også kunne nu. Tvivler på at man vil tage små børn, der ikke kan læse, med ind til denne her. Tosset.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#9 Bubbi 14 år siden

Det er jo ligesom at lave Terkel i Knibe på engelsk..
Det dur bare ikke..
Gravatar

#10 MOVIE1000 14 år siden

de biograffer der har danske stemmer der blir sku underskud Simpsons er ikke dansk men Amerikansk det blir ikke et hit det bliver en skandale
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: